Logo-youngadults-site

Het laatste uur

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het laatste uur
Auteur: Simone Smit

ISBN: 9789048802845

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Ben zit in de vierde klas van het Frater Fernantiuslyceum in Volendam. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met stand-upcomedy, waarbij hij regelmatig moslims als het mikpunt van zijn grappen kiest. Aicha, een moslimmeisje uit Edam, wil het liefst weg uit haar ouderlijk huis, haar moeder achterna, die naar Italië is gevlucht. John O’Neill woont en werkt in Los Angeles. Hij verdient zijn geld als televisiepredikant en is vastbesloten om de wereld te verlossen van de duivel. Ergens op een geheime plaats beramen vier mannen een aanslag. Als Ben op een avond betrokken raakt bij een zeer ernstig ongeluk, balanceert hij lange tijd letterlijk tussen leven en dood. Niet lang daarna kruisen de levens van de verschillende personages elkaar en neemt hun leven een dramatische wending…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.