Logo-youngadults-site

De Bunker

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Bunker
Auteur: Stephanie Bodeen

ISBN: 9789049923372

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Eli is negen jaar als zijn steenrijke vader hem en zijn familie onderbrengt in een bunker. Er wordt een nucleaire aanval verwacht en de luxe schuilkelder moet Eli’s familie vijftien jaar lang beschermen. In de chaos zijn Eli’s tweelingbroer en oma in de buitenwereld achtergebleven. Eli’s vader is de enige die de deur kan openen, maar hij weigert, uit angst voor de nucleaire straling.

 

Pap vroeg of ik meer van de Bunker wilde zien. Liever niet. We zouden vijftien jaar moeten wachten, vijftien jaar totdat het weer veilig zou zijn om naar buiten te gaan. Dat was meer dan genoeg tijd om de rest van de Bunker te verkennen. Onze nieuwe wereld. Een nieuwe wereld die ik al snel zou haten.

De vijftienjarige Eli woont met zijn steenrijke ouders en twee zussen in een luxe schuilkelder. Zes jaar geleden was er een nucleaire aanval en sindsdien brengt hij de eentonige dagen door in de Bunker. Wanneer het eten na zes jaar begint te schimmelen, komt Eli’s vader met een afschrikwekkend plan om de voedselvoorraden aan te vullen. Vanaf dat moment begint Eli te twijfelen aan het gezonde verstand van zijn vader. Met een oude laptop probeert hij te achterhalen of er nog andere overlevenden zijn. Tot zijn grote verbazing krijgt hij verbinding…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.