Logo-youngadults-site

Eindeloze verte (3a)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Gemma Doyle: Eindeloze verte- Het troebele tij (3a)
Auteur: Libba Bray

ISBN: 9789048807192

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Er is een hoop veranderd sinds Gemma een jaar geleden vanuit India op de strenge, Engelse kostschool Spence terechtkwam. Nu haar moeder is vermoord en haar vader verslaafd is geraakt, rekent zij op haar krachten waarmee ze naar een andere wereld kan reizen. Het Rijk is een

betoverende wereld waar zwarte magie nauwelijks grenzen kent. De Orde – een geheim genootschap van vrouwen die invloed hebben in het Rijk – worstelt met de macht. Haar vriendschap met Felicity en Ann staat op het spel wanneer Gemma moet beslissen welke rol hierin voor haar is weggelegd. Gemma’s lot veroorzaakt chaos. Niet alleen in het Rijk, maar ook in de strenge Victoriaanse gemeenschap. Waar hoort ze eigenlijk thuis? Wie zal de strijd om de macht winnen?

Dit zeer spannende laatste deel in de trilogie over het leven van Gemma Doyle speelt zich af tegen de achtergrond van Londen in 1895, een stad vol licht en schaduw… waar achter grote schoonheid een rebelse engel schuilgaat.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.