Logo-youngadults-site

Verliefd van 2 kanten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Verliefd van 2 kanten
Auteur: Daniëlle Bakhuis

ISBN: 9789021666778

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Dit boek is te lezen voor jongens en meisjes. Want elke liefde kent twee kanten. Haar kant, en zijn kant.

MAUD: Jongens hoeven niet verliefd te zijn om met je te zoenen. Dus hoe weet ik of hij verliefd is op mij? Als Maud voor het eerst van haar leven echt verliefd is, slaat de onzekerheid toe. Tot overmaat van ramp stuurt ze hem een ama die hij NOOIT had mogen lezen. En wat doet zijn ex bij hem op school?

RAOUL: Verwacht ze dat ik de eerste stap zet? Meiden denken dat jongens dat makkelijk vinden. Alsof wij niet onzeker zijn! Raoul snapt meiden vaak niet. Ze praten zo ANDERS. Wat verwacht Maud van hem? En waarom zit Julia nog steeds achter hem aan?

In het eerste deel van deze jeugdroman vertelt de ik-persoon Maud in een wervelende hedendaagse stijl over haar verliefdheid en gevoelens. Waarom weten anderen zo veel meer van de liefde dan zij? In het tweede deel klinkt Raouls vertelstem. Van zijn kant snapt hij meiden vaak niet. Ze praten zo anders. Wat verwacht Maud van hem? En waarom dwarrelt zijn ex-vriendin ook nog steeds om hem heen? Als het misloopt, hebben beiden hun eigen waarheid…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.