Logo-youngadults-site

Sweet little lies

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Sweet little lies
Auteur: Lauren Conrad

ISBN: 9789020679557

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Voor Jane Roberts, ster van de realityshow L.A. Candy, en haar vriend Jesse is het leven een groot feest. Ze gaan uit in de hipste nachtclubs en de glossy’s kunnen geen genoeg van hen krijgen. Tot Gossip suggestieve foto’s publiceert van Jane en Jesses beste vriend Brad. Jane vlucht halsoverkop naar Mexico. Ze vraagt zich af hoe de fotograaf wist dat Brad bij haar was. Iemand moet de pers getipt hebben. Wie kan ze vertrouwen, en wie niet?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Sweet little lies

  1. ik kon niet wachten om dit boek te lezen. ik heb deel 1 op vakantie gekocht op Ameland. ik werd helemaal blij van deze boeken, je moet ze met een knipoogje lezen. het zijn geen diepe boeken, geen Dan Brown ofzo. de cliffhanger van de vorig deel gaat hier veder. je weet wie het gedaan heeft maar snapt niet hoe Jane het niet zo snel door heeft!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.