Logo-youngadults-site

Stad van Beenderen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Kronieken van de Onderwereld – Stad van Beenderen
Auteur: Cassandra Clare

ISBN: 9789044328516

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

De vijftienjarige Clary woont met haar moeder in New York. Wanneer deze ontvoerd wordt, komt Clary achter het familiegeheim: haar moeder behoorde ooit tot een groep demonenjagers. Langzaamaan lukt het Clary om tot die wereld door te dringen. Maar de wereld van de demonenjagers is verscheurd. Zal het Clary en haar vrienden lukken om haar moeder te redden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Stad van Beenderen

 1. Cassandra Clare – Stad van Beenderen

  De 15 jarige Clary is een dood normaal meisje met dood ‘normale’ vrienden en moeder, Maar dat verandert als ze op een avond in een nachtclub 3 jongeren iemand ziet vermoorden! Maar als ze de beveiliging roept kunnen zij ze niet zien! Eenmaal thuis kunnen de 3 jongeren haar niet los laten voornamelijk Jace , heeft een grote aantrekkingskracht op haar , Maar als 24 uur later haar moeder ineens verdwenen is en ook nog haar huis in puin ligt , heeft ze wel grotere problemen om zich zorgen over te maken!
  ‘Stad van Beenderen’ is zeker een spannend boek! Tijdens Clary ’s zoektocht naar haar moeder belandt ze namelijk in heel veel moeilijke situaties en moet ze ook vrezen voor haar leven. Cassandra Clare heeft dat allemaal goed uitgewerkt dan ook en zorgt er dus voor dat je geen enkel moment verveelt.
  Ook heeft Cassandra het boek erg goed aangepast aan het publiek, er staan namelijk herkenbare tiener problemen in . Ook is ze voornamelijk bij de werkelijkheid gebleven en heeft ze niet meteen allemaal moeilijke nieuw bedachte begrippen er in gegooid.

  Dit boek is dus zeker een aanrader voor iedereen!

  Door Suzanne Hartog, wil je meer recensies van me lezen? Kijk op http://www.leesfanaten.nl

 2. Ik heb dat ook, ik vind het een geweldige serie;-)

 3. Inderdaad, ik had ook dat ik het boek vanaf de eerste bladzijde niet meer weg kon leggen.. Ik moest gewoon weten hoe het verder ging xD Ben zo blij dat er een film van komt!

 4. Vanaf de 1e pagina had dit boek me in zijn greep het was zo spannend dat ik het niet weg kon leggen. Alles was onduidelijk en mysterieus. Je werd mee getrokken in wat er nu precies met Clary aan de hand was. Langzaam ontvouwde de puzzel zich en kwam er liefde en vriendschap bij kijken. Maar ook de onvoorwaardelijke liefde voor haar beste vriend en haar moeder. Het boek had voor mij iets over de helft een klein dipje maar daarna werd dit ruimschoots goed gemaakt. Dit boek heeft een half open en half gesloten einde waardoor het verhaal mooi afgerond word maar je ook met vraagtekens blijft zitten wat het spannend maakt om het volgende deel te gaan lezen. Het boek deed me veel denken aan Twilight met een mix van de serie Charmed, door de vele karakters die in het verhaal voorkomen. Zeker een aanrader voor fans hiervan.
  Al met al een erg spannend en goed boek.

 5. geweldig boek gwn:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.