Logo-youngadults-site

Nick en Norah

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Nick en Norah
Auteur: Rachel Cohn

ISBN: 9789044321821

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Eigenlijk was het maar voor vijf minuten. Vijf minuten zou Norah moeten spelen dat ze Nicks vriendin was. Om zijn ex-vriendin te pesten, die naar een optreden van zijn band komt kijken – met een nieuwe vriend. Maar het loopt allemaal heel anders. Want er is maar één kus voor nodig om de vonk tussen Nick en Norah te laten overspringen, het begin van een duizelingwekkend liefdesavontuur dat zich afspeelt in New York City, een stad die permanent in de hoogste versnelling leeft.

 

In afwisselende hoofdstukken – waarin Nick en Norah beiden hun verhaal vertellen – beschrijven Cohn en Levithan (die voor de eerste keer een auteursduo vormen) de bedwelmende ervaring van een heftige eerste ontmoeting, van twee jonge mensen die het stuklopen van hun vorige relatie nog niet verwerkt hebben en zich niet altijd raad weten met het leven. Nick & Norah is een grappige, sexy love story met in de hoofdrollen twee tieners met een gebroken hart en een liefde voor muziek.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nick en Norah

  1. hey, de film Nick and Norah’s Infinite Playlist is gebaseerd op een boek! had ik geen idee van 🙂 #weerwatgeleerd

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.