Logo-youngadults-site

L.A. Candy

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: L.A. Candy
Auteur: Lauren Conrad

ISBN: 9789020679519

Bestel bij bol.com | Bestel bij bruna.nl

 

In Los Angeles draait alles om zien en gezien worden. De stad heeft alles: een bruisend nachtleven, hippe designerwinkels, mooie mannen… Jane Roberts en haar beste vriendin Scarlett, nog geen twee weken geleden verhuisd naar L.A., kunnen hun geluk niet op wanneer een tv-producer hen vraagt voor zijn nieuwe realityshow, L.A. Candy. Ja, natuurlijk doen ze mee! Een nieuw, chic appartement, gratis designerkleding, toegang tot exclusieve clubs en restaurants die ertoe doen… Wie wil dat niet? Zodra de show van start gaat, lijken Jane en Scarlett in een achtbaan terecht te komen. Ze worden beroemd en ineens is iedereen in hen geïnteresseerd: oude vrienden,vage kennissen en knappe onbekenden. Het duurt echter niet lang voordat Jane zich realiseert dat in L.A. niets is wat het lijkt…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “L.A. Candy

  1. dit boek is zo leuk om te lezen, je wordt er gewoon heel erg blij van. meestal lees ik boek van moord en doodslag :-*
    maar omdat ik `stiekem vaak naar de Hils keek´ kon het het niet laten om dit boek te lezen. ik heb alle delen gelezen van deze boeken.

  2. Ik heb al 3x met dit boek in m’n handen gestaan en steeds toch niet gekocht.. heeft iemand deze gelezen? is tie leuk? Ik heb de realitieserie waar Lauren Cornad mee bekend is geworden niet gezien… Is hij dan ook leuk om te lezen?
    Tnx alvast 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.