Logo-youngadults-site

Huiver

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Huiver
Auteur: Maggie Stiefvater

ISBN: 9789048802531

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Al jaren doet Grace niets liever dan de wolven in het bos achter haar huis observeren. Er is één wolf met goudkleurige ogen – haar wolf – die haar hart sneller doet kloppen. Maar elk jaar verdwijnt hij bij het aanbreken van de zomer, om pas bij de eerste vorst weer tevoorschijn te komen. Die zomer ontmoet Grace Sam, een jongen met goudkleurige ogen die haar direct de adem beneemt. Hij is haar wolf, ze weet het, ze voelt het. Als de winter nadert moet Sam vechten omdat hij de wolf in hem voelt groeien, maar de liefde van Grace niet wil verliezen…

En toen opende ik mijn ogen en waren alleen Grace en ik er nog – helemaal niets behalve Grace en ik – en drukte ze haar lippen op elkaar alsof ze mijn kus binnen in zich wilde houden, terwijl ik dit moment vasthield dat zo kwetsbaar was als een vogel in mijn handen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Huiver

 1. ik wou dit boek al heel lang lezen. maar nergens verkrijgbaar, behalve de bieb. maar deze serie wou ik graag in mijn boeken kast zoals: the hungergames, libba ray enz. maar toen kwam er zou tien euro versie uit. ik was erg blij 😆
  het was echt een mooi boek, een van mijn favo’s

 2. ik had hem een keer gelezen en ik was meteen verkocht ik heb het boek dan ook gelijk gekocht

 3. Ik hou van dit boek!!! Toen ik het uit had heb ik meteen het vervolg “Fluister” ook gekocht!!
  😀 :D:D:D:D

 4. Geweldig verhaal!
  Zo romantsich!!
  Ook erg mooi geschreven!!:-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.