Logo-youngadults-site

Gossip Girl 12 – Wie anders?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Gossip Girl 12 – Wie anders?
Auteur: Cecily von Ziegesar

ISBN: 9789025748098

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Stap in de wereld van GOSSIP GIRL– een wereld waarin je voor een eenvoudig afscheidsfeestje voor je tweehonderd beste vrienden het Metropolitan Museum afhuurt, en waar jaloezie en verraad altijd de eregasten zijn. Laat de afscheidstranen maar achterwege, mensen, en geniet van alle geweldige eindfeesten! We gaan bijna studeren en ‘pakken wie je pakken kan’ is het motto voor deze laatste dagen. Iedereen zoent met iedereen – het lijkt wel nieuwjaarsnacht! En wat gaat er gebeuren met al die geheimen die men tot nu toe voor zich heeft weten te houden? Ik ben in ieder geval van de partij om alles uit te zoeken, en één ding is zeker: ik kan moeilijk mijn mond houden!

 

Je weet dat je van me houdt, GOSSIP GIRL

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.