Logo-youngadults-site

Fallen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Fallen
Auteur: Lauren Kate

ISBN: 9789047512578

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniël Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en camera’s elke beweging waarnemen. Daniël laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniël wanhopig geheim probeert te houden. ook al betekent het haar dood.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Fallen

 1. @judithschut, heb j idd gelijk in ja:P k vin t een van mn leukste boeken;-)

 2. Ik vond het persoonlijk een heel goed boek, inderdaad duurt het wel lang voor het op gang komt maar dat komt denk ik door de opbouw van de serie, deel 1 is eidenlijk een soort inleiding

 3. Ik weet het niet, het staat ook niet op de website van de uitgeverij en het stond ook niet in de aanbiedingsfolder.

 4. Ik ben het gedeeltelijk met jullie eens.
  Ik ben het gedeeltelijk met jullie eens.
  Ik vind het persoonlijk een heel goed boek, maar inderdaad er zitten een paar kleine foutjes en het begin is inderdaad wat langdradig.
  Maar ik heb deel 2 in het engels gelezen en ik vond het een heel goed verhaal.
  Beter dan het eerste deel. Wat ik er wel minder aan vind id dat deel 2 een open eind heeft en daar hou ik afsoluut niet van, want nu moeten we weer een jaar wachten voor deel 3 uitkomt.

 5. Ik vond dit geen leuk boek, het was heel
  Ik vond dit geen leuk boek, het was heel anders dan mijn verwachtingen, vond het heel vervelend geschreven en sommige dingen kloppen gewoon niet. Raar boek 🙁

 6. Ja, dat is ook zo’n gevalletje binnen het: wat zijn de karakters toch tegenstrijdig. Jammer, want het verhaal op zichzelf is, vooral op het einde, best interessant.

 7. Dat ben ik met je eens. Ik kwam er ook moeilijk in en in het begin gebeurt er niet zoveel. Alleen het eind vind ik spannend, maar daar kloppen ook een aantal dingen niet. [spoiler] Die vrouw van de bibliotheek is uit het niets ‘slecht’. Vind ik niet kloppen.

  Maar ik ben wel benieuwd naar deel 2 🙂

 8. Ik kwam in het begin moeilijk in het verhaal. Deels omdat het verhaal nogal wazig verloopt. Uiteindelijk snapte ik wel waar het naar toe ging en het einde is op zich wel aardig. Toch vond ik het hoofdkarakter een beetje tegenstrijdig. Aan de ene kant zou ze slim moeten zijn (hoge cijfers op school etc.), maar aan de andere kant komt ze erg dom over.

  Het einde is nogal open en daardoor ben ik toch wel benieuwd naar het vervolg.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.