Logo-youngadults-site

Drift

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Drift
Auteur: Becca Fitzpatrick

ISBN: 9789044325072

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi… Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. Jammer genoeg moeten ze samen aan een project werken, hoewel Nora dat veel liever met haar beste vriendin zou doen. Patch blijkt heel veel over Nora te weten en dat is best raar. Bovendien lijkt het wel of ze hem overal tegen komt: in de bibliotheek, op de pier, in haar favoriete eettentje… Er gebeuren mysterieuze dingen en Nora weet niet meer wat wel of niet echt is. Dat Patch er iets mee te maken heeft is wel duidelijk. Maar wat precies? Wie is hij werkelijk en is hij wel te vertrouwen?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Drift

  1. ik heb dit boek gisteren even met veel plezier uitgelezen. ze hadden niet dit deel bij de bieb maar wel de andere delen (heel irritant). dus toen ik zag dat hij maar 10 euro was, heb ik hem bestelt. ik vond dit een erg leuke boek, gisteren heb ik het einde gelezen ik moest nog 130 bladzijde dat heb ik binnen een dag gedaan, zo leuk was hij.

  2. wanneer komt deel 3 in het nederlands?

  3. Ik vond hem supergoed maar het tweede deel is veel beter

  4. Wauw! Laat je niet misleiden door deze (lelijke) kaft! Ik heb m achter elkaar uitgelezen! Echt superspannend! Drift heeft, naast de bekende ingrediënten, ook de kenmerken van een thriller in zich! Ik vind het ontzettend gaaf dat Becca Fitzpatrick de personage van Patch zo goed heeft weten te construeren! Hij voelt ook echt als een gevaarlijke badboy. Maar juist omdat hij zo mysterieus is, wordt je toch als een mot naar een vlam naar hem toe getrokken! Het mysterie rond hem is mooi opgebouwd, met meerdere lagen. Echt een aanrader! En ik ben het met je eens; Nederlands leest makkelijker, maar toen ik hem kocht had ik niet door dat deze al vertaald was!

  5. Ik vind de Engelse versie er ook mooier uitzien, maar ik lees toch liever in het Nederlands, dat vind ik net wat makkelijker 😉

  6. Ik heb de Engelse versie (Hush, hush) hiervan klaarliggen om te lezen. Ik vind wel dat het omslag van de Engelse versie er stukken aantrekkelijker uitziet! Ik laat wel even weten of het een spannend boek is!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.