Logo-youngadults-site

Academicus Vampyrus

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Academicus Vampyrus
Auteur: Richelle Mead

ISBN: 9789048805808

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd worden tegen de Strigoi: de onsterfelijke vampiers die ongelooflijk wreed en gevaarlijk zijn. Rose, de beste vriendin van Lissa, is een dhampier. Zij leidt een gevaarlijk leven dat in dienst staat van het beschermen van Lissa tegen de Strigoi. Die zijn namelijk vastbesloten om haar een van hen te maken. Twee jaar nadat ze uit angst zijn weggelopen van de diep in de wouden verscholen Academie van St. Vladimir worden Rose en Lissa opgepakt en daarnaartoe teruggebracht. Zowel binnen als buiten de ijzeren hekken van de academie blijven Rose en Lissa in de greep van de angst. Ze dienen de verleidingen van verboden liefdes het hoofd te bieden en altijd op hun hoede te zijn, want anders maken de Strigoi Lissa voor altijd een van hen…

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Academicus Vampyrus

 1. deze boeken zijn egt helemaal te gek ben nu bij het vierde deel en ik vind het egt heel leuk is egt de moeite waard om te kopen en te lezen 😉

 2. Ze zijn ZEKER de moeite waard om te kopen. De mooiste serie die ik tot nu toe in mijn leven heb gelezen, dus ik ben het eens met Kelsey. Iedereen moet deze boeken echt lezen!!!

 3. Ik snap niet dat er nog steeds mensen zijn die dit nog niet hebben gelezen! Een must-have voor in je boekenkast. niet alleen spannend en mysterieus. Ook romantisch. alles wordt supergoed beschreven en de omgevingen zijn eens een keer wat anders dan in andere boeken. niet weer eens amerika, of engeland maar een bijzonder land.Hele mooie schrijfstijl en niet te vergeten, de boeken zien er erg mooi uit en zijn niet duur! (1,2,3 = 10 euro en 4,5 = 12,50)
  DUS DOEN!

 4. Ik denk dat ik ook maar eens het eerste deel moet gaan kopen.
  Debieb heeft ze niet maar ik hoor ook alleen maar goede dingen over de serie dus dan zijn ze toch de moeite waard om ze te kopen…?

 5. Ben vandaag in ’t eerste deel begonnen (na vele andere boeken eerst van tevoren hebben gelezen)

 6. Erg interessante serie. Heb nu de eerste drie delen gelezen en zijn zeker de moeite waard. Hopelijk komen de delen na deel drie ook in Nederland uit.

 7. Ik ga binnenkort aan deze serie beginnen. Ben zo benieuwd!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.