Logo-youngadults-site

Waar zijt gij, schildpad

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Waar zijt gij, schildpad
Auteur: Jessica Grant

ISBN: 9789049951238

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Een hartverwarmende en unieke roman die doet denken aan Mark Haddons Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht, en met een hoofdpersoon die net zo innemend en naïef is als Forrest Gump.

Audrey Flowers is anders. Noem het naïef. Eigenaardig. Of simpelweg : een laag IQ. Haar rustige leventje staat op z’n kop als haar vader na een ongeluk in een komma, sorry, coma ligt in een ziekenhuis in Canada. Audrey moet haar vliegangst overwinnen om hem op te zoeken — haar schildpad Winnifred blijft achter bij onhandige vrienden. Bij aankomst wachten haar meer vragen dan antwoorden over haar familie en verleden. Audreys unieke blik op de wereld en alle detectivevaardigheden die ze dankzij haar Cluedo–verslaving heeft opgedaan zorgen voor een onvergelijkbaar avontuur.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.