Logo-youngadults-site

Muleum

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Muleum
Auteur: Erlend Loe

ISBN: 9789044512991

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

We storten neer. Houden van je. Doe wat je wilt. Pappa.’ Dat sms’je krijgt de achttienjarige Julie vlak voordat haar ouders en broer omkomen bij een vliegtuigongeluk boven Centraal-Afrika. Julie blijft achter in de kapitale familievilla, met vele miljoenen en maar één wens: ook te sterven, maar dan wel in stijl. Als haar ingenieuze zelfmoordpogingen allemaal mislukken, smeed ze bizarre plannen om het werk door anderen te laten opknappen: zo sluit ze zich op in een Roemeense kippenfarm in de hoop vogelgriep te krijgen, wil ze Mohammed-karikaturen tekenen om opgeblazen te worden door moslimextremisten en vliegt ze de wereld rond met obscure Afrikaanse vliegmaatschappijen, omdat die de meeste kans op neerstorten geven … Tijdens haar omzwervingen houdt ze een dagboek bij en denkt ze steeds vaker na over de vraag of het leven misschien toch niet aantrekkelijker is dan de dood: daartoe stelt ze zichzelf interessante vragen, die verrassende antwoorden opleveren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.