Logo-youngadults-site

Prive

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Prive
Auteur: Kate Brian

ISBN: 9789047502050

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De vijftienjarige Reed Brennan krijgt een beurs voor de prestigieuze Easton Academy – haar gouden ticket om weg te komen van haar doodgewone leventje. Maar Reed komt erachter dat een toelating op Easton nog niet betekent dat ze er ook geaccepteerd wordt.

Ze voelt zich een buitenstaander. Tot ze de Billings Girls ontmoet – de mooiste, intelligentste en meest zelfverzekerde meisjes van de campus. Ze hebben de macht in handen in een gemeenschap waar invloed vergankelijk, maar van onschatbare waarde is. Reed is vastbesloten om een van hen te worden en ze gooit alles in de strijd om dat te bereiken. Al snel ontdekt ze dat de Billings Girls heel wat te verbergen hebben achter hun stiekeme feestjes, hun arrogantie en hun kasten vol designkleding. En ze zullen er alles aan doen om hun geheimen privé te houden. Reeds vriendje Thomas blijkt ook een geheim te hebben. Als Reed hem hiermee confronteert, komt hij opeens niet meer opdagen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Prive

  1. dit boek heb ik binnen 2 dagen gelezen, zeer leuk. jmmr dat ik het al uit had.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.