Logo-youngadults-site

Fout

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Fout
Auteur: Mel Wallis de Vries

ISBN: 9789044321807

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Stel je voor: je wordt wakker vastgebonden aan een boom en je hebt geen idee waar je bent. Het is koud, regenachtig en in de wijde omtrek is geen mens te bekennen. Bij je voeten ontdek je een briefje met de tekst: Dit is je verdiende loon. Vanavond ben je dood. Het overkomt de zestienjarige Sophia. Ze is wanhopig en probeert van alles om te ontsnappen. Maar tevergeefs. Terwijl de tijd doortikt, herinnert ze zich langzaam weer flarden. Weet Sophia uiteindelijk wie haar heeft ontvoerd? Kan ze dit overleven? En welke rol speelt Damian, haar nieuwe vriend? Ze heeft slechts een dag om achter de waarheid te komen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Fout

  1. het is al een poosje geleden dat ik dit boek heb gelezen. hij is echt heel erg dun boekje, daarom had ik hem meegenomen van de bieb. voor een ‘kort’ verhaal is heel erg spannend geschreven, ik kon niet ophouden met lezen, binnen een paar uurtjes heb ik hem uitgelezen. voor een 12 jarige was heel erg trots op mijzelf. er zit een goeie twist in het verhaal, je wilt weten welke persoon dit gedaan heeft.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.