Logo-youngadults-site

Bloedzusters

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Vamps – Bloedzusters (deel 1)
Auteur: Nancy A. Collins

ISBN: 9789020679526

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het leven van Lilith Todd is jaloersmakend perfect. Ze is bloedmooi en draagt de duurste designerkleding, ze gaat uit in de hotste clubs met haar sexy vriend Jules én ze is de dochter van de rijkste Oudbloedvampier van New York. En ooit, weet Lilith, wordt zijzelf de machtigste vrouw onder de vampiers. Cally Monture, een halfbloedvampier, is opgegroeid bij haar moeder en oma. Hoewel ze niet behoort tot de elite, wordt ze plotseling door haar onbekende vader naar dé meisjesschool van New York gestuurd: Bathory Academy. Cally kan zich niet voorstellen dat de vamps op die school haar met open armen zullen ontvangen. Inderdaad zit Lilith niet te wachten op een Nieuwbloed als Cally. Hun allereerste ontmoeting draait uit op een gevecht, dat Cally dankzij haar oeroude krachten wint. Lilith zint op wraak. Wie is dit meisje dat plotseling in haar leven komt, dat haar vriendinnen afpakt en in wie zelfs Jules interesse lijkt te tonen?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Bloedzusters

  1. Heeft iemand deze boeken al eens gelezen? Ze ‘lijken’me leuk, maar ik twijfel. Alhoewel er boeken zijn die ik toch eerder wil gaan bestellen/lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.