Logo-youngadults-site

De Godinnentest

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Godinnentest
Auteur: Aimée Carter

ISBN: 9789034755858

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het is een test die nog geen enkel meisje overleefd heeft… en nu is de beurt aan Kate! Omdat Kates ernstig zieke moeder zo graag terug wil naar haar geboorteplaats, verhuizen ze van New York naar het piepkleine Eden, waar Kate op een nieuwe school moet beginnen – zonder vrienden, zonder familie en met de angst dat haar moeder de herfst niet eens meer haalt.

Tot overmaat van ramp toont de plaatselijke hunk belangstelling voor haar, wat de woede van zijn vriendinnetje Ava wekt. Het had Kate dus eigenlijk niet moeten verbazen dat het feestje in het bos waar Ava haar voor uitnodigt, er helemaal niet blijkt te zijn. Wat ze alleen nooit had kunnen voorzien, is dat Ava uitglijdt, met haar hoofd op een steen terechtkomt en doodstil blijft liggen. Maar dan écht dood. Kate heeft nog niet eens tijd gehad om hysterisch te worden wanneer er uit het niets een jongen opduikt – donker en adembenemend knap. Hoe hij het doet, is haar een raadsel, maar hij wekt Ava tot leven en verdwijnt. 

Maar niet voordat hij Kate een voorstel heeft gedaan: als zij naar zijn landgoed Eden komt en een reeks van zeven testen aflegt, kan ze niet alleen onsterfelijk worden, maar ook een heuse godin en… zijn bruid. En o ja, hij is Henry, de god van de onderwereld, ook wel Hades genoemd.
Kate is ervan overtuigd dat hij getikt is, maar toch… Ze heeft met eigen ogen gezien wat hij met Ava deed. Zou hij haar moeder ook kunnen redden? Want in dat geval is ze tot élke test bereid!

Alleen… wat als het haar niet lukt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

16 gedachten over “De Godinnentest

 1. Heb het boek gelezen: een enorme aanrader!!! Ben er dol op!!!
  Kan niet wachten op de vervolgen: met als gevolg dat ik de Engelse versie bestelt heb 😛

 2. Heb hem uit, was een leuk verhaal! Ben benieuwd hoe het verder zal gaan!

 3. Dit boek moet ik gewoon lezen!!

 4. Wauw klinkt erg leuk

 5. Ik ga hem zeker weten lezen want ik ben dol oo verhalen met griekse goden

 6. Leukt super leuk..maar heb dat wel vaker met nieuwe boeken..en moet altijd minstens 3 maanden wachten tot ie in de bieb is 🙁

 7. IK WIL HET LEZEN!!
  en nu hopen dat het in de bieb is 😉

 8. deze staat vanaf nu op mijn boeken-die-ik-gewoon-moet-lezen lijstje! :D:D

 9. Ik moet deze gewoon lezen 😀

 10. Klinkt echt geweldig!

 11. klinkt als een goed boek 🙂

 12. Staat al heel lang, heel hoog op mijn to-read lijst maar nog steeds niet aan toegekomen. Schijnt een mooie serie te zijn

 13. Ik had hem gereseveert bij cosmoxx en had hem donderdag al binnen gekregen ik ben nu op de helft van het verhaal en moet zeggen dat hij super is erg leuk verhaal dikke aanrader .

 14. ook al behoor ik niet meer tot deze leeftijdscategorie, het lijkt me een geweldig boek,

 15. klikt veelbeloven!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.