Logo-youngadults-site

Het bottenseizoen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het bottenseizoen
Auteur: Samantha Shannon

ISBN: 9789044622584

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het is het jaar 2056. Scion, dan de touwtjes in handen, beschouwt helderziendheid als een plaag en wil alle zieners uitroeien. De negentienjarige Paige Mahoney werkt in de Londense onderwereld, in de wijk Seven Dials, voor een mime-lord genaamd Jaxon Hall, een criminele helderziende. Paige is een droomdoler, een helderziende die anderen via droombeelden kan voelen. In het Scion van 2056 pleegt ze alleen door te ademen al hoogverraad. Het regent op de dag die haar leven zal veranderen. Ze wordt aangevallen, gekidnapt en getransporteerd naar Oxford, de stad die al tweehonderd jaar gezocht wordt. Daar ontmoet ze Warden, een Refaïet met een donkere huid en grote gele ogen. Hij is het mooiste en meest beangstigende wat ze ooit heeft gezien _ en hij zal haar uiteindelijk beschermen. Het bottenseizoen is een verrassende combinatie van een unieke literaire stem, een volledig bedacht verhaal in een bloedstollend spannende parallelle wereld en een verteltempo dat zijn weerga niet kent.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Het bottenseizoen

 1. Zo net uitgelezen!
  Moeilijk om te zeggen wat ik ervan vond… Het verhaal is heel sterk! Het is spannend, romantisch, verdrietig, meeslepend,…. alles om een perfect YA boek te zijn. Het heeft in mijn ogen alleen 1 minpunt. Alle moeilijke woorden erin! Gelukkig zat er achterin een woordenlijst maar het continue moeten naar achteren bladeren en kijken wat die woorden betekenen haalt je helemaal uit het verhaal en uit je concentratie. Ik vond dit zeer vervelend en storend! Gelukkig begin je naar het einde toe de woorden natuurlijk wat te kennen en wordt dat opzoeken minder.
  Al bij al zeker een aanrader hoor! Hij krijgt van mij toch nog een dikke 7!

 2. Wil deze echt zo graag lezen!!

 3. Er wordt ook een film van gemaakt 🙂

 4. Eindelijk, hij is er ! Ga ik zeker kopen 😀

 5. Die wil ik echt graag lezen!

 6. Lijkt me een leuk boek!

 7. Heb deze gelezen en hij was errg leuk!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.