Logo-youngadults-site

Uitgeteld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Uitgeteld
Auteur: Brigitte van Aken

ISBN: 9789059084803

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De papa van Tess werd ziek en stierf. Tess voelt zich alleen. Ze besluit nog 1000 woorden te spreken voor ze volledig zwijgt. Heel moeilijk zal het voor haar niet zijn: ze praat niet meer met haar vrienden op school, en ook haar moeder heeft ze niet veel te zeggen.

Ondertussen moet Tess verder met de dagelijkse gang van zaken: haar angst voor de zwemles,afvallen (omdat haar moeder dat zo graag wil), haar crush op de sportleraar, de stilte tussen haar en haar beste vriendin en bovenal de vele
herinneringen aan haar papa. Dit alles terwijl haar voorraad woorden elke dag slinkt…

Een verhaal over afscheid nemen en omgaan met verlies. Brigitte van Aken (Turnhout) schreef eerder ook al ‘Lieve leugens’ en ‘Zie je graag :-)’. In haar nieuwe boek brengt ze op prachtige wijze de gevoelens van Tess in beeld. Door taal als aftelmiddel te gebruiken, creëert ze een aangrijpend en pakkend verhaal dat je sprakeloos achterlaat.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.