Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Colbie Caillat – Brighter Than The Sun

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ah, maandag; mijn minst favoriete dag van de week. Terwijl het weekend (voor de meeste mensen dan toch) een hemel van vrije tijd, rust en plezier is, brengt maandag je weer in die vreselijke werkweek. Geen voorbereidende introductie, niet rustig aan doen… Nee, BAM: onmiddellijk aan het werk. Aangezien iedereen moet werken of naar school moet gaan, zullen we er het beste van moeten maken! Dus tover een glimlach op je gezicht, doe je best en probeer nog zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Zelf maak ik elk jaar een aftelkalender naar de vakanties, en daartussen plan ik heel wat gezellige uitjes (:

Nog een andere tip om je dag een beetje meer kleur te geven; luister zeker naar de Tuesday Tunes, want wij brengen elke week een prachtig liedje, ook deze week kunnen jullie genieten van een hit uit een young adult verfilming. Om het een beetje vrolijk te houden, koos ik voor Brighter Than The Sun uit de film One For The Money. Dit is niet alleen een heerlijke song, maar de videoclip ziet er ook schitterend uit met die bloemen.

Geniet van je maandag!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Colbie Caillat – Brighter Than The Sun

  1. Van een maandag genieten dat is lastig al ben ik nu al uit van school 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.