Logo-youngadults-site

Suggesties

Alita: Battle Angel

Prijs vanaf*

17.99

*Check de websites voor aanbiedingen en huidige prijzen.

In dit adembenemende avontuur van hoop en wilskracht wordt de cyborg Alita (Rosa Salazar) zonder herinneringen wakker in een post-apocalyptische wereld. Op zoek naar haar verleden ontdekt ze haar ongelooflijke lot.

Het verhaal van Alita: Battle Angel speelt zich een aantal eeuwen in de toekomst af. De achtergelaten cyborg Alita (Rosa Salazar) wordt gevonden op de vuilnisbelt van Iron City door de barmhartige cyber-arts Ido (Christoph Waltz). Hij neemt de bewusteloze Alita mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet. Alles is nieuw voor Alita, elke ervaring beleeft ze voor het eerst.

Terwijl ze haar nieuwe leven op de rit probeert te krijgen in de verraderlijke straten van Iron City doet Ido zijn best om Alita af te schermen voor haar mysterieuze verleden.

Titel: Alita: Battle Angel
Verschijningsdatum: 7-8-2019
Uitgavejaar: 2019
Leeftijdsadvies: Vanaf 12 jaar
Categorie: Speelfilm | Actie & Avontuur

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alita: Battle Angel” te beoordelen

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.