Geplaatst op Geef een reactie

Pretty Little Liars – seizoen 2

Pretty Little Liars - Season 2

Pretty Little Liars - Season 2Rosewood is een modelstadje met talloze geheimen. Het meest duistere geheim behoort toe aan de mooiste meisjes van de stad: Aria, Spencer, Hanna en Emily. Nu dreigt alles uit te komen…

Een jaar geleden verdween de leider van de groep, Alison, en dit betekende het einde van de vriendschap tussen de meiden. Maar nu krijgen ze berichtjes van ene ‘A’, die dingen zegt die alleen Alison kon weten. ‘A’ verraadt hun geheimen, houdt hen voortdurend in de gaten en gooit er angstaanjagende bedreigingen uit.

Verder lezen Pretty Little Liars – seizoen 2

Geplaatst op Geef een reactie

 Pretty Little Liars – seizoen 3

Pretty Little Liars - Season 3

Pretty Little Liars - Season 3Een lange zomervakantie was precies wat Aria, Emily, Hanna en Spencer nodig hadden om over hun traumatische jaar heen te komen, een jaar waarin Maya werd vermoord en ze erachter kwamen dat Mona “A” was. De dingen lijken dan wel “normaal”, toch hebben de vier meisjes de gebeurtenissen helemaal nog niet verwerkt. Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en Alison is nu bijna twee jaar dood. Wat begint als een poging om het verleden achter zich te laten, eindigt met een schokkende nieuwe nachtmerrie.

Verder lezen  Pretty Little Liars – seizoen 3

Geplaatst op 2 Reacties

The Vampire Diaries – seizoen 4

the vampire diaries season 4 dvd

the vampire diaries season 4 dvdHet laatste jaar is eindelijk aangebroken, en Elena gaat haar ergste nachtmerrie tegemoet: ze worstelt met de pijnlijke overgang van mens naar vampier. Wanneer Damon Elena naar een bovennatuurlijk leven leidt, komt al hun onderdrukte passie naar boven. En terwijl Stefan zo snel mogelijk een vampiergeneesmiddel probeert te vinden, valt de wereld rondom hen ten prooi aan een massa duistere krachten.

Verder lezen The Vampire Diaries – seizoen 4

Geplaatst op Geef een reactie

Pretty Little Liars – seizoen 1

Pretty Little Liars - seizoen 1

Pretty Little Liars - seizoen 1Rosewood is een modelstadje met talloze geheimen. Het meest duistere geheim behoort toe aan de mooiste meisjes van de stad: Aria, Spencer, Hanna en Emily. Wanneer Alison, de leider van de vriendinnengroep spoorloos verdwijnt, betekent dit al gauw het einde van de vriendschap. Maar dan krijgen de meiden allerlei berichtjes van ene ‘A’, die hen dingen vertelt die alleen Alison kon weten.

Verder lezen Pretty Little Liars – seizoen 1

Geplaatst op Geef een reactie

Gossip Girl – The Complete Series

GossipGirl Complete series

GossipGirl Complete seriesZes schandelijke seizoenen lang hebben de onthullingen van de anonieme blogger de Upper East Side onveilig gemaakt. De meest spannende geheimen van de hogere kringen werden onthuld, hun smerigste plannen werden gelekt, de gelukkige nieuwe stelletjes werden op film vastgelegd en er werd verslag uitgebracht over de meest explosieve scheidingen. Met Gossip Girl: The Complete Series bent u altijd op de hoogte van de meest sappige nieuwtjes! XOXO

Verder lezen Gossip Girl – The Complete Series

Geplaatst op Geef een reactie

Glee – seizoen 4

Glee Season 4 DVD

Glee Season 4 DVDDe ‘Gleeks’ zijn terug in het vierde seizoen van de musical komedie-drama hitserie Glee! Ontdek nu het meest uitbundige seizoen tot nu toe van de hitserie Glee! In seizoen 4 staat er weer een hoop te gebeuren: sommige Gleeks slaan een nieuwe richting in, andere vechten zich door relatieperikelen heen en weer andere Gleeks zien hun relatie eindigen.

Verder lezen Glee – seizoen 4

Geplaatst op 3 Reacties

Once Upon a Time – seizoen 1

once-upon-a-time-se1

once-upon-a-time-se1Geniet opnieuw van het complete eerste seizoen van de ABC-hitserie Once Upon A Time, met onvergetelijke personages en een ingewikkeld web van romantiek, actie en betovering. Geef je over aan de magie en mysterie van Storybrooke, een saai dorpje waar de tijd stil staat en alle sprookjesfiguren die je kent vastzitten tussen twee werelden als gevolg van een vloek.

Verder lezen Once Upon a Time – seizoen 1

Geplaatst op Geef een reactie

Gossip Girl – seizoen 5

gossip girl seizoen 5

gossip girl seizoen 5De populairste leden van de beau monde zijn terug met meer schandalen dan ooit in het vijfde seizoen van Gossip Girl. Aan het begin van deze reeks heeft de zongebruinde Serena de perfecte zomerbaan gevonden in Los Angeles, waar Chuck en Nate haar bezoeken. In de Upper East Side worstelt Blair nog steeds met de onmogelijke keuze tussen Prince Louis en Chuck, terwijl de wereld van Dan plotseling op zijn kop staat als hij ontdekt dat iemand stiekem een van zijn verhalen anoniem heeft gepubliceerd. Ten slotte dreigt de verrassende terugkeer van Serena’s nicht Charlie de familie Van der Woodsen van binnenuit te verscheuren. Let op, Upper East Siders!

Verder lezen Gossip Girl – seizoen 5

Geplaatst op 10 Reacties

Awkward – Seizoen 1

Awkward is een reeks over die voorvalletjes uit onze tienertijd die ons maakten tot wie we zijn, ten goede of ten kwade. Centrale figuur in de serie is Jenna Hamilton, een meisje van 15.

De combinatie van een mysterieuze brief en een ongeval geven aanleiding tot een gigantisch misverstand: Jenna wilde zelfmoord plegen! Dat voorval zet haar leven op zijn kop, en de reeks begint in de nasleep van de “mislukte zelfmoordpoging”. Ze moet niet alleen leren leven met dat nieuwe, niet-zo-lollige stigma, maar ook de alledaagse – nu eens grappige, dan weer pijnlijke – tienerdrama’s ondergaan: de geheime relatie met een populaire jongen die uitmondt een ingewikkelde driehoeksverhouding, de opgelegde therapiesessies met een hilarisch ongeschikte leerlingenbegeleider, de sabotagepogingen van een gemeen meisje dat baalt omdat Jenna haar naar de kroon steekt… Maar gaandeweg blijkt Jenna’s ongeluk de katalysator voor een onwaarschijnlijke metamorfose. Ook al gebeurt die verandering met vallen en opstaan..

Verder lezen Awkward – Seizoen 1

Geplaatst op 2 Reacties

The Vampire Diaries – Seizoen 3

Terwijl Stefan (Paul Wesley) bezwijkt voor Klaus (Joseph Morgan), worstelen Damon (Ian Somerhalder) en Elena (Nina Dobrev) met

schuldgevoelens over hun steeds sterker wordende band. Ondertussen proberen ze samen Stefan van de ondergang te redden. En wanneer de originele vampierjager Mikael, heks Esther en hun kinderen weer tot leven komen om een duizend jaar oude machtsstrijd te beslechten, wordt Mystic Falls het decor van een wereldwijde vampieroorlog. Elena zit er middenin, als altijd gevangen tussen Damon en Stefan.

Verder lezen The Vampire Diaries – Seizoen 3