Geplaatst op 1 Reactie

Leuk! Ilse schreef een recensie over Dark Romance

DarkRomanceBundel

DarkRomanceBundel

Ilse schreef op haar persoonlijke blog een recensie over Dark Romance – Verboden verlangen en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Zeker als het een positieve recensie is! Daarbij verschijnen er natuurlijk binnenkort weer twee bundels: een derde Dark Romance bundel en een eerste bundel met drie Dystopia verhalen. Maar daarover volgt later meer. Hieronder kun je de recensie lezen over het eerste deel:

Verder lezen Leuk! Ilse schreef een recensie over Dark Romance

Geplaatst op 4 Reacties

NBD|Biblion recensies voor Dark Romance 1 & 2

Wij hebben heel leuk nieuws. Een paar maanden geleden hebben we de Dark Romance bundels als recensie-exemplaren opgestuurd naar NBD|Biblion. De boeken zijn gerecenseerd en we mogen er trots op zijn. Verboden verlangen, het eerste deel in de serie, krijgt maar liefst 5 sterren en het tweede deel, Ontluikende liefde, krijgt maar liefst 4 sterren. Niet verkeerd toch? Wij zijn in ieder geval heel tevreden met dit nieuws en hopen dat bibliotheken en boekhandels de boeken oppakken. Hieronder kun je beide recensies lezen. Heb je een van de twee bundels al gelezen? Dan zijn wij erg benieuwd naar je reactie!

Verder lezen NBD|Biblion recensies voor Dark Romance 1 & 2

Geplaatst op Geef een reactie

De eerste recensie is binnen!

De eerste recensie is al binnen en die willen wij natuurlijk graag met jullie delen! De recensie is geschreven door Jen Minkman, schrijfster van Back to School. Haar recensie staat op Goodreads.com en op bol.com. Ze geeft Dark Romance – Verboden verlangen 5 sterren en Ontluikende liefde 4 sterren. Lees hieronder haar recensies 🙂 Mochten jullie ook de bundels gelezen hebben, dan zijn recensies altijd van harte welkom!

Verder lezen De eerste recensie is binnen!

Geplaatst op 1 Reactie

Verboden verlangen in de media!

We krijgen met de Dark Romance bundels al een beetje media-aandacht. Marijke F. Jansen, de auteur van het verhaal Muze welke in de bundel Verboden verlangen staat, zet zich vol in voor de promotie van de bundel. Zo staat zij onder andere al op Boekentip.nl met een kort interview, en heeft zij een boekpresentatie gehouden bij Voster – een boekhandel in Dronten. Marijke zal in een column over haar ervaringen vertellen en daarnaast staat er zelfs een klein stukje in de plaatselijke krant! Dus het gaat al de goede kant op.

Verder lezen Verboden verlangen in de media!

Geplaatst op Geef een reactie

Media aandacht voor young adult-uitgeverij

schrijven_online

schrijven_onlineDe nieuwe young adult uitgeverij krijgt al een beetje media aandacht. Zo werd er een mooi bericht geschreven op Schrijvenonline.org, een website met veel boekennieuws, tips, schrijfblogs, een forum en waar je een verzameling aan schrijfwedstrijden kunt vinden. Onze mooie Valentijnschrijfwedstrijd staat hier ook tussen.

Hieronder een deel van het persbericht dat op hun site staat: Verder lezen Media aandacht voor young adult-uitgeverij

Geplaatst op 3 Reacties

Eerste quote van young-adults.nl op YA

Zojuist kreeg ik een heel ontroerend verhaal in de brievenbus, namelijk de debuutroman van Annabel Pitcher: Mijn zus woont op de schoorsteenmantel. Ik heb het boek een paar maanden terug al gelezen, omdat als ik het boek mooi vond een quote mocht leveren. En het boek was zeker aangrijpend, echt een prachtige roman! Dus nu staat mijn quote op de flap van deze gloednieuwe young adult. Ik ben hier best een beetje trots op, dus wilde ik dat graag met jullie delen. Hieronder kun je mijn quote lezen. 🙂

Een ontroerend taboedoorbrekend verhaal, met veel humor geschreven, over een moedig jongetje dat na een tragisch ongeluk zijn familie uiteen ziet vallen en hen weer bij elkaar probeert te krijgen.

Verder lezen Eerste quote van young-adults.nl op YA