Deel jouw boekherinneringen

Vind jij het leuk om jouw herinneringen over boeken te delen met de lezers van Young Adults? Lees dan verder!

Boekherinneringen

Boekenkasten vertellen vaak meer dan je denkt. Een verzameling boeken (of die nu groot of klein is) laat zien wat je favoriete genres zijn, wat je belangrijk vindt, misschien wel wat je gestudeerd hebt en stiekem ook wat je hebt meegemaakt. Als ik naar mijn eigen boekenkast kijk, zie ik naast fantastische schrijvers en verhalen ook herinneringen. Die keer dat mijn moeder een deel vier voor me kocht en ik de eerste delen MOEST hebben. Dat fantastische boek dat ik in een lelijk boekwinkeltje in Boedapest vond. Die rare roman die me wel een driedaagse vakantieliefde opleverde. Dat ene boek dat ik nooit gelezen heb en me toch nachtmerries bezorgt… In deze rubriek stel ik vragen aan schrijvers en boekenliefhebbers over hun boekenkasten, de boeken erin en de mooie én minder mooie herinneringen die eraan kleven.

Deel jij jouw boekherinneringen met onze lezers? Vul hieronder de vragenlijst in, zodat ik een mooi artikel over jouw boekherinneringen kan schrijven.
p.s. stuur ook wat leuke foto’s (van de boeken, jezelf, boekwinkels et cetera).

Liefs, 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cathinca

Vul de Q & A in

Meld je aan voor de nieuwsbrief

BOOK BOX

1.The Ones We Lost

2. Books & Boys

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in april:

The Ones We Lost – Gesigneerd
Books & Boys – Bookplate