Logo-youngadults-site

Boekenbox So Many Pages: Diverse dimensies

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben al vaker de toffe boxen van So Many Pages laten langskomen. Deze maand was het thema van de box Diverse dimensies. Ik had het geluk om hem deze maand te mogen ontvangen! Ik was super benieuwd wat erin zat, jij ook? Lees dan snel verder!

Overzicht van de goodies

Goodies

In de box trof ik als eerste veel verschillende goodies aan! Wat meteen opviel was een heerlijke geur die uit de boekenbox kwam. Dit was een bruisbal met bosbessengeur. Behalve het heerlijke luchtje zag deze er ook fantastisch uit. Naast de bathbomb zat er ook een erg mooie artprint in de box. Ik wist niet zo goed hoe en waar de scéne zich afspeelde, maar de afbeelding zag er wel prachtig uit. Naast de kaart trof ik ook een boekenlegger met dezelfde print aan. En er zat ook een auteursbrief in de doos, wat de boekenbox een persoonlijk detail geeft.

Wat ik ook erg leuk vond waren de stickers die bij de box zaten. Sowieso houd ik van stickers, maar ze zijn natuurlijk nog leuker als ze boek-gerelateerd zijn! Naast al deze goodies zat ook nog een pin. Deze was van hout, wat ik erg uniek en creatief vind. Echter is wat op de pin staat wel gerelateerd aan het boek. Hierdoor denk ik niet dat ik hem snel op een tas zou doen.

In deze TikTok krijg je een overzicht van wat er allemaal in de box zat.

@youngadultsnl

Deze maand ontving Jasmijn de boekenbox ‘Diverse dimensies’ van So Many Pages. Wat is dit weer een toffe box geworden! 🪐 ✨📻 — @youngadultsnl en @somanypages werken samen en hier hebben onze lezers natuurlijk voordeel bij! Als jij bij het afrekenen (in de winkelwagen) de coupon-code – youngadults – ingeeft, dan krijg je gratis verzending ter waarde van €5 op de eerste bestelling van een boekenbox. Echter, deze code is GEEN korting op de box zelf, alleen op de verzending. — #boekenbox #somanypages #youngadultsnl #bookbox #ya #diversedimensies

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Het boek

Geen boekenbox zonder boek natuurlijk! Het boek wat er bij deze editie in zat was “Heen” van Mel Hartman. Dit is het eerste deel van de nieuwe Young Adult Urban Fantasy-serie “Tunnels”.

George Borg leert op zestienjarige leeftijd iets wat haar hele leven op zijn kop zet. Ze dacht namelijk dat ze een doorsnede tienermeisje was, maar niks is minder waar; George voelt tunnels aan, een doorgang tussen werelden.

Door haar talent wordt ze naar De Ark gebracht. Dit is een opleiding- en opvangcentrum voor wezens. Hoewel er hier een nieuwe wereld voor haar open gaat, ontdekt ze ook veel gevaren. En of iedereen blij is met haar gave?

Het boek uit de boekenbox

Conclusie

Ik ben erg positief verrast door de boekenbox! Ik bestel zelf niet vaak zo’n box, dus had geen idee wat ik precies kon verwachten. Maar ik vond de goodies erg leuk. En ik vond het ook leuk dat er goed over na was gedacht dat de goodies bij de box zelf pasten. Ook het boek sprak mij aan, dus ik ben erg benieuwd hoe deze is!

Ook een box bestellen?

Wil jij ook je eigen boekenbox van So Many Pages aanschaffen? Bestellen is heel makkelijk! Via hun website kan je jezelf inschrijven en zo elke maand een box ontvangen met leuke goodies, ook kan je dit abonnement elk moment heel makkelijk opzeggen!

Young Adults en So Many Pages werken samen en hier hebben onze lezers natuurlijk voordeel bij! Als jij bij het afrekenen (in de winkelwagen) de coupon-code – youngadults – ingeeft, dan krijg je gratis verzending ter waarde van €5 op de eerste bestelling van een boekenbox. Echter, deze code is GEEN korting op de box zelf, alleen op de verzending.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Jasmijn Funk

Jasmijn Funk

Jasmijn Funk (19) is, naast een fulltime boekenworm, studente Journalistiek in Tilburg. Ze heeft passie voor alles wat met woorden te maken heeft, of het nou over lezen of schrijven gaat. Verder is ze altijd bezig met muziek, dans en paarden.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.