Recensie – Uit Bloed en As – Jennifer L. Armentrout

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het verhaal gaat over Poppy die nooit iets te vertellen had over haar eigen leven. Ze is een Maiden, hierdoor leeft ze alleen. Ze wordt nooit aangesproken, nooit aangeraakt en überhaupt wordt er nooit naar haar omgekeken. De toekomst van een heel rijk ligt in haar handen. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen. Ze moet haar Ascension doen en waardig gevonden worden door de goden, maar wanneer haar bewaker Hawke meer los maakt bij Poppy dan ze eigenlijk wil toegeven wordt alles alleen maar lastiger.

Schrijfstijl

Jennifer neemt je meteen de wereld mee in. Ik kon me meteen de hele “worldbuilding” voor halen. De personages zijn zeer gedetailleerd waardoor je vanaf het begin een heel goed beeld hebt wie de hoofdrollen zijn en waar ze voor staan. Wel moet je houden van een boek waar heel veel info in voorkomt. Hierdoor leest hij heel lekker weg, maar kan het op sommige momenten ook best verwarrend zijn. Voor dit boek moet je echt gaan zitten om te lezen.

Conclusie

Het is een heerlijk boek als je houdt van romantiek en spanning. Het is wel een pil van een boek, maar desondanks ben je er snel doorheen. Ik ben dan ook zeer blij dat het eindelijk vertaald is. Ik kan dan ook niet wachten op het vervolg. Ik geef dit boek dan ook echt 5 sterren. Het is gewoon echt een goed boek en raad het je zeker aan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sophie Hommes

Sophie Hommes

Sophie (2002) is student Creative Business in Rotterdam. Ze is gek op alle boeken en films die ook maar het woord Fantasy bevatten. Ze leest het liefst dan ook de hele dag. Verder hoopt ze ook in de toekomst iets binnen het uitgeverswereldje te kunnen gaan doen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb jij de allerleukste Reading Journal al besteld? Deze meer dan 200+ pagina tellende journal heeft toffe invullijstjes en challenges en een strakke boekrecensie pagina’s om je beoordelingen bij te houden. 

De journal is in onze Spring is in the air journal box verkrijgbaar, maar je kunt de journal ook los bestellen.

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.