Logo-youngadults-site

Dutch Venture Publishing vertaalt I wish you all the best

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De Nederlandse uitgeverij Dutch Venture Publishing gaat I wish you all the best van Mason Deaver vertalen. Dat maakte uitgever Jen Minkman vandaag namelijk bekend op haar facebookpagina. Ook kondigde ze aan dat de vertaling in 2022 zal verschijnen.

I wish you all the best

I wish you all the best

When Ben De Backer comes out to their parents as nonbinary, they’re thrown out of their house. They are forced to move in with their estranged older sister and her husband whom Ben has never even met. Struggling with an anxiety disorder, they come out only to Hannah, Thomas and their therapist.

But Ben’s attempts to survive the last half of senior year unnoticed are thwarted when Nathan Allan to take Ben under his wing. As Ben and Nathan’s friendship grows, their feelings for each other begin to change. What started as a disastrous turn of events looks like it might just be a chance to start a happier new life.

At turns heartbreaking and joyous, I Wish You All the Best is both a celebration of life, friendship, and love, and a shining example of hope in the face of adversity

Meer bewustwording

Dutch Venture Publishing wilt met de vertaling van dit belangrijke boek meer bewustwording creëren rond non-binaire personen. Uitgever Jen Minkman hoopt dit dan ook te realiseren door meer non-binaire personen te laten voorkomen in literatuur.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.