Webshop en unwritable

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Daar ben ik weer! Het is een nieuwe maand en daardoor zijn er ook nieuwe dingen om te vertellen. In de vorige blog vertelde ik wat over mezelf, wie ik ben, hoe ik ben begonnen met schrijven, wat ik zo nu en dan doe naast schrijven en hoe ik bij Hamley Books terecht ben gekomen.

Deze maand wil ik je vertellen wat ik heb gedaan naast Bookstagram en het promoten van mijn boek, want natuurlijk gaat het normale leven gewoon door. Nou ja, normaal. I’m trying!

Allereerst wil ik met heel veel trots zeggen dat ik mijn webshop draaiende heb gekregen! In mijn shop kun je mijn boek vinden, goodies en sinds kort ook buttons! De designs voor de buttons heb ik zelf gemaakt en ik ben er zo trots op, ze zijn mega cute geworden.

Deze maand heb ik niets gedaan betreft schrijven. Schrijven ligt nog steeds stil en de inspiratie is ver te zoeken, maar ik ben wel bezig met de illustraties voor het boek Unwritable dat in oktober uitkomt bij Hamley Books! Dus daar ben ik nu druk mee bezig. In Unsinkable heb ik de kaart getekend, de foto op de schutbladen bewerkt en de krantenkopjes gemaakt. De boarding pass en de boekenlegger heb ik ook ontworpen. Deze dingen werden allemaal zo goed ontvangen dat ik dit ook voor mijn volgende boek wil doen. Voor Unwritable ga ik ook een kaart tekenen, een foto bewerken voor de schutbladen en ik ben ook bezig met een super super super coole pre-order actie. Net als bij Unsinkable, krijgt Unwritable iets heel leuks wat het boek bestellen extra speciaal gaat maken. Dat zeg ik wel, maar ik hoop dat anderen dat ook vinden natuurlijk.

Naast ontwerpen ben ik deze maand voor het eerst in HELE lange tijd (dat is voor velen wel herkenbaar denk ik, want we hebben een jaar op ons gat gezeten) een dagje weg geweest met mijn schrijfvrienden! Voor het eerst in mijn leven ben ik naar Rotterdam geweest om de befaamde Donner in het echt te zien. We hebben denk ik wel twee uur in die prachtige boekhandel rondgehangen. Zo veel boeken, zo veel leuke dingen! Ik ben fan. Het voelde ook heerlijk om er weer eens uit te zijn geweest. Dit stond vorig jaar al op de planning, maar door een of ander virus werd dat onmogelijk gemaakt.

Ja, tussendoor nog wat aan school werken, maar het begint een beetje flauw te worden om vanuit thuis aan school te werken. Motivatie is hier ook ver te zoeken. Ik ga je de saaie details van school besparen. Dingen komen wel weer goed, daar ben ik zeker van. Alles komt op zijn pootjes terecht, of waren dat katten? Hoe dan ook, het weer wordt mooier, uitgevers komen met nieuwe toffe boeken op de markt en langzaam komen er versoepelingen. Ik denk dat we snel weer een heel tof boekevent kunnen verwachten, tenminste… dat hoop ik!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Heel veel liefs,

Lotte van den Noort

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Lotte van den Noort

Lotte van den Noort

Lotte van den Noort (1995) is een Nederlandse auteur, geboren in de Brabantse gemeente Helmond. Sinds het moment dat ze wist om te gaan met pen en papier, schreef Lotte al veel korte verhalen in notitieboekjes, die ze dan vol trots en enthousiasme voordroeg aan de klas.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today