Logo-youngadults-site

Deze films en series komen in mei op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is weer het einde van april en het begin van de nieuwe maand staat voor de deur. Ik lijst alvast even op naar welke films en series we uitkijken in mei op Netflix!

Monster

‘Monster’ vertelt het verhaal van Steve Harmon (Kelvin Harrison Jr.), een zeventienjarige modelleerling wiens wereld instort wanneer hij wordt beschuldigd van moord. De film volgt de dramatische ontwikkelingen in zijn leven: de slimme, sympathieke filmstudent uit Harlem die op een eliteschool zit, raakt verwikkeld in een complexe juridische strijd die ertoe zou kunnen leiden dat hij de rest van zijn leven in de gevangenis moet doorbrengen. Je kan de film vanaf 7 mei bekijken op Netflix.

Jupiter’s Legacy

‘Jupiter’s Legacy’ volgt het verhaal van de eerste superhelden ter wereld. Zij kregen hun krachten in de jaren 30. Nu, negentig jaar later, zouden hun kinderen in hun legendarische idealen moeten voortzetten, maar de vraag is of zij daar klaar voor zijn. Vanaf 7 mei te zien op Netflix.

Lucifer – seizoen 5, deel 2

Het tweede deel van seizoen 5 van Lucifer komt vanaf 28 mei op Netflix. De fans zullen enorm blij zijn! Ga jij kijken? Seizoen 6 wordt waarschijnlijk het laatste seizoen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (29) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.