Aristotle and Dante dive into the waters of the world: cover reveal

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Aristotle en Dante

Aristotle and Dante dive into the waters of the world. Het vervolg van Ari en Dante is bekend gemaakt. En wat is het wederom een geweldige titel voor een boek. Een tijdje geleden kon je hier al het laatste nieuws over het nieuwe deel lezen. Echter was er toen niets meer bekend dan de titel en dat er een vervolg zou komen.

Aristotle and Dante dive into the waters of the world cover

Gisteren was daar dan toch nog meer nieuws over het nieuwe boek. Benjamin Sáenz, de auteur van de boeken, heeft de cover bekend gemaakt, én licht een tipje van de sluier op over de avonturen van Ari en Dante in dit boek. Veel wil de auteur er nog niet over kwijt. Daar zullen we aankomende oktober toch echt het boek zelf voor moeten lezen. Wel laat hij weten dat “het makkelijk is om verliefd te worden. Het verliefd blijven is het echte harde werk.”

Cover reveal

Op zijn twitter onthulde Benjamin Sáenz gisteren de cover voor deel twee. De artiesten die de omslag voor het eerste boek hebben gemaakt, zijn voor deze omslag weer aan het werk gegaan. Wederom hebben ze een plaatje van een cover weten te maken. Menig boekenliefhebber houd er van als de covers matchen, en hier is dat zeker het geval. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we het boek in onze handen hebben.

HIV/AIDS

Ari en Dante krijgen in het eerste boek al te maken met belangrijke thema’s, en in het tweede deel is dit niet anders. Het tweede boek zal verder gaan waar boek een eindigt, in de eind jaren 80. Dit houd in dat Ari en Dante te maken zullen krijgen met de wereldwijde HIV en AIDS crisis. Dat Benjamin Sáenz niet terug deinst van gevoelige onderwerpen was al bekend. We zijn dan ook erg benieuwd hoe hij hiermee omgegaan is in dit nieuwe verhaal.

Extra nieuws

Mocht je benieuwd zijn naar het hele interview met Sáenz, dan kan je dat hier lezen. Sáenz laat wel via zijn twitter nog graag weten dat hij niet in Texas woont, maar in El Paso, een belangrijk verschil.

Verder heeft Blossom Books op hun Instagram account laten weten dat ze wederom de vertaal rechten hebben voor dit boek. Het boek komt dus ook in het Nederlands uit. Wanneer precies, is nog niet bekend.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Fleur de Haas

Fleur de Haas

Fleur (1998) is een enorme boekenliefhebber. Lezen en schrijven is haar grote passie en recenseren voor Young Adults vindt zij dan ook hartstikke leuk! Haar favoriete boekengenre is fantasy. Naast lezen zijn haar hobby's piano spelen en schilderen. Ze is vaak knuffelend met haar katten op de bank te vinden.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Join us

Get your account today

BOOK BOX

1.The Ones We Lost

2. Books & Boys

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in april:

The Ones We Lost – Gesigneerd
Books & Boys – Bookplate