Trailer van Shadow and Bone onthuld!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Trailer Shadow and Bone

Bijna twee jaar geleden werd er bekend gemaakt dat de boeken van Leigh Bardugo een serie zou worden. De grisha trilogie en de kraaien duologie zouden samen verwerkt worden in één serie. Een maand geleden kregen we de eerste beelden van de serie te zien, maar fans hoopte op meer. En dat werd geregeld. Gisteren onthulde IGN tijdens hun eerste Fan Fest evenement de trailer van Shadow and Bone. Kijk hieronder de officiële trailer van de serie!

De trailer

IGN Fan Fest

IGN kwam dit jaar voor het eerst met een virtuele editie van Fan Fest. Een evenement waarbij ze allerlei nieuws bekend maken over onder andere films, series en games. Het evenement werd afgetrapt met de gloednieuwe trailer van Shadow and Bone. Hierna volgde een Q&A met de cast van de serie én met Leigh Bardugo. Hierin onthulde Bardugo dat alle beelden in de serie van de kraaien compleet nieuw materiaal is. Om de twee verhaallijnen van de Grisha trilogie en de kraaien duologie samen te laten lopen, moesten er wat aanpassingen in de serie gemaakt worden. Zo doende dat er nieuwe scenes bedacht zijn voor de karakters uit Ketterdam. We zijn ontzettend benieuwd wat ze hiermee gedaan hebben.

Ben jij ook benieuwd geworden naar de Q&A? Je kijkt hem hier terug. Ik kan je vertellen dat het zeker de moeite waard is.

Readathon Grisha trilogie

Wist je dat we op het moment een readathon organiseren voor de Grisha trilogie? Aankomende week lezen we het eerste boek: Schim en Schaduw uit. In de week van 8 maart starten we met boek 2: Dreiging en Duisternis. Vind je het leuk nog met ons mee te lezen, of je bij het tweede boek aan te sluiten? Laat het ons vooral weten in de reacties of via onze sociale media. In de tussentijd kan je hier het artikel over de readathon, inclusief het hele schema, lezen.

Wat vind jij van de trailer? Waar kijk je het meeste naar uit om meer van te zien? Laat het ons weten in de comments!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Fleur de Haas

Fleur de Haas

Fleur (1998) is een enorme boekenliefhebber. Lezen en schrijven is haar grote passie en recenseren voor Young Adults vindt zij dan ook hartstikke leuk! Haar favoriete boekengenre is fantasy. Naast lezen zijn haar hobby's piano spelen en schilderen. Ze is vaak knuffelend met haar katten op de bank te vinden.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today