Het vervolg van Ari en Dante is bekend

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Aristoteles en Dante

Inmiddels is het alweer bijna vier jaar geleden dat het boek Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum voor het eerst in de Nederlandse boekhandels lag. Hoewel het boek een redelijk open einde heeft, hoopte fans al jaren op een vervolg van Ari en Dante. Benjamin Sáenz, de auteur van het boek, liet in het verleden vaker weten dat een vervolg niet uitgesloten was. Echter vertelde hij hierbij ook dat het vervolg niet direct zou verschijnen, als het dat al zou doen.

Maar, afgelopen weekend waren daar dan de verlossende woorden. Benjamin Sáenz laat via zijn twitter weten dat het vervolg er ein-de-lijk is.

Het vervolg van Ari en Dante gaat dus Aristotle and Dante dive into the waters of the world heten. In het Engels komt het boek dus op twaalf oktober van dit jaar uit. Op het moment is er nog niets bekend over een mogelijke Nederlandse vertaling. Natuurlijk houden we jullie hierover op de hoogte. We laten het zo snel mogelijk weten wanneer hier meer over bekend is.

Ari en Dante ontdekken de geheimen van het universum

‘Ik durf te wedden dat je soms in iemands hand alle geheimen van het universum kunt vinden.’

Aristoteles is een eenzame, boze tiener die misschien wel iets te veel over de wereld nadenkt. Dante is een eigenwijze betweter die het liefst de hele dag zonder schoenen rondloopt.

Als ze elkaar bij het zwembad tegenkomen, lijken ze niets met elkaar gemeen te hebben -behalve het feit dat ze allebei vernoemd zijn naar oude filosofen. Toch ontstaat er een bijzondere vriendschap, zo eentje die levens verandert. En dankzij hun vriendschap ontdekken Ari en Dante wie ze zijn, en wie ze willen worden.

Wij kunnen in elk geval niet wachten tot deel twee hier is en we kunnen zien hoe het Ari en Dante nu vergaat. Kijk jij uit naar het tweede deel? Laat het ons weten.

Aanbieding Ari en Dante

Mocht je het eerste boek nog eens willen lezen, dan is er nu een leuke aanbieding. Bij veel boekenhandels is het eerste boek nu €5,99. Een hoop boekhandels levert nu aan huis door middel van online bestellingen of je kan vaak je bestelling afhalen. Neem hiervoor contact op met je lokale boekhandel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Fleur de Haas

Fleur de Haas

Fleur (1998) is een enorme boekenliefhebber. Lezen en schrijven is haar grote passie en recenseren voor Young Adults vindt zij dan ook hartstikke leuk! Haar favoriete boekengenre is fantasy. Naast lezen zijn haar hobby's piano spelen en schilderen. Ze is vaak knuffelend met haar katten op de bank te vinden.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Het vervolg van Ari en Dante is bekend

  1. […] bekend gemaakt. En wat is het wederom een geweldige titel voor een boek. Een tijdje geleden kon je hier al het laatste nieuws over het nieuwe deel lezen. Echter was er toen niets meer bekend dan de titel […]

Geef een antwoord

Join us

Get your account today