Readathon: de Grisha trilogie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zoals je misschien al weet duurt het nog maar een paar maanden voordat de Netflix-serie Shadow and Bone, gebaseerd op de Grisha-trilogie, online komt te staan. De serie is gebaseerd op de Grisha-trilogie van Leigh Bardugo. Wat is er nou leuker dan met een groep mensen die boeken nog eens te lezen voordat de serie uitkomt?

Daarom hebben we bij Young Adults de tijd genomen om een readathon te organiseren!  Wat houdt dit dan in? We gaan de drie boeken van de Grisha-trilogie volgens een tijdschema lezen!

Voor elk boek hebben we ongeveer drie weken uitgetrokken. Je leest dan gemiddeld 110 – 120 bladzijden per week. Natuurlijk kan je ook sneller of langzamer de boeken lezen! De rede voor dit tijdschema is echter dat er een leuke nabespreking per boek komt! Na het uitlezen van elk boek zullen we met jullie een live nabespreking doen.

De planningen staan hieronder. Ook komen de planningen voor elk boek op onze sociale media te staan, zodat je ze kan opslaan en bewaren. Het maakt niet uit of je de boeken in het Nederlands, in het Engels of in een andere taal leest. De readathon is enkel bedoeld als een leuke manier om de boeken (nog) een keer te lezen voordat de Netflix-serie uitkomt.

Begin volgende week komt er meer informatie over hoe de nabesprekingen zullen gaan verlopen. We zijn er nog niet helemaal over uit of dit bijvoorbeeld via Instagram live zal gaan, of via een platform als Zoom. Laat ons vooral even in de reacties weten wat jij het leukste vindt!

En samen met dat nieuws, komt er ook een fotochallenge waar je aan mee kan doen! Ook daarover, komt begin volgende week nog een artikel!

We hopen ontzettend dat jullie het leuk vinden om mee te gaan doen. We starten volgende week vrijdag 12 februari met het eerste boek: Schim en Schaduw. Ga jij meedoen met de readathon? Laat het ons vooral weten in de reacties en houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Fleur de Haas

Fleur de Haas

Fleur (1998) is een enorme boekenliefhebber. Lezen en schrijven is haar grote passie en recenseren voor Young Adults vindt zij dan ook hartstikke leuk! Haar favoriete boekengenre is fantasy. Naast lezen zijn haar hobby's piano spelen en schilderen. Ze is vaak knuffelend met haar katten op de bank te vinden.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today