7 boeken die in 2021 verfilmd worden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het einde van 2020 nadert nu wel heel erg. Dat betekent dat we stilaan kijken naar wat 2021 te bieden heeft. In het nieuwe jaar kan je heel wat verfilmingen verwachten van leuke YA-boeken. Lees hier welke boeken verfilmd worden.

Hello, goodbye and everything in between

Er is nog niet veel informatie bekend over deze film, gebaseerd op het boek van Jennifer E. Smith. In de komende maanden zullen we waarschijnlijk meer nieuws horen over deze film die gaat over high school sweethaerts die terugblikken op hun relatie de nacht voordat ze gaan verderstuderen.

Always and forever, Lara Jean

Always and forver, Lara Jean is het laatste deel van de geweldige YA trilogie en zal in 2021 op Netflix verschijnen. We weten nog niet wanneer precies, maar verwacht wordt dat dit laatste deel in februari op Netflix zal staan.

Lara Jean (Lana Condor) gaat verder studeren. Benieuwd wat dat gaat geven. Maak je ook klaar om te zien hoe de vele liefdestriangels zichzelf zullen oplossen.

Shadow and bones

In april komt de serie Shadow and bones op Netflix. De serie zal acht afleveringen hebben en is gebaseerd op de Grishaverse romans romans van Leigh Bardugo.

We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld. Daar volgen we de laaggeplaatste soldaat en wees Aline Starkov. Zij heeft een buitengewone kracht weten los te laten, die ertoe kan leiden dat haar land vrij zal zijn.

Tegelijk is er de dreiging van iets dat de Shadow Fold heet. Daar wordt Alina verscheurd tussen alles wat ze weet als onderdeel van een eliteleger van magische soldaten. Tijdens die worstelingen zijn er verschillende gevaarlijke krachten die spelen.

Chaos Walking

Chaos Walking is gbaseerd op het eerste boek uit de trilogie van Patrick Ness genaamd Het mes dat niet wijkt. De release datum van de film staat gepland op 21 januari 2021 in de Verenigde Staten.

In Het mes dat niet wijkt maken we kennis met Todd Hewitt. Hij is de laatste jongen in Pentissdorp. Het is een uniek dorp, want er klinkt voortdurend Herrie. Alles wat leeft denkt hardop. Todd hoort de geheimen en gedachten van anderen en zij ook van hem. Je kunt niet aan de Herrie ontsnappen. Er is geen privacy en er zijn geen geheimen. Maar dan ontmoet hij een meisje van wie hij geen gedachten hoort. Wie is zij? En hoe kan het dat zij niet is gedood door de Herrie, zoals alle andere vrouwen? Prentissdorp herbergt een geheim dat zo verschrikkelijk is dat Todd noodgedwongen op de vlucht moet slaan. Maar hoe ontsnap je als iedereen je kan horen?

There is someone inside your house

There Is Someone Inside Your House, gebaseerd op het boek van Stephanie Perkins is een nieuwe horrorfilm die in 2021 op Netflix zal verschijnen. Het gaat over een groepje tieners die het doelwit zijn van een gemaskerde aanvaller. Het zullen de buitenbeentjes zijn die (misschien) de redding zullen zijn. Er is nog geen release datum, maar de productie is afgerond.

book cover

The Selection

The Selection het boek van Kiera Cass is helemaal verfilmd. Er is nog geen release datum bekend of waar de film zal verschijnen. Toch denken we dat er snel meer nieuws rond deze verfilming zal verschijnen. Het verhaal gaat over een meisje dat concurreert voor de Royal Prince zijn hand zodat zij de volgende koningin kan worden. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Butter’s final meal

Er is nog geen releasedatum bekend voor Butter, gebaseerd op het boek geschreven door Erin Jade Lange. Butter gaat over een ‘dikke’ jongen die beslist om zichzelf dood te eten, live voor een camera. Hij verwacht dat zijn klasgenoten hem zullen ompraten, maar ze doet het omgekeerde.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is butter-movie-poster-697x1024.png
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (25) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “7 boeken die in 2021 verfilmd worden

  1. Chaos walking lijkt mij echt heel tof! 🙂

Geef een reactie

Join us

Get your account today

BOOK BOX

1. Into the woods

2. Flames of Fire

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in maart:

Into the Woods 
Flames of Fire