Logo-youngadults-site

Tips: De beste jongensboeken

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Instagram-account ‘jongensboek’ heeft de beste tips voor het vinden van de beste jongensboeken. Inmiddels hebben zij al 70 razend sterke aanbevelingen op hun account, waaronder ‘De grijze jager’, ‘De labyrint renner’ en ‘Gone’.

Lezen wordt vaak als een typische meidenactiviteit gezien. Een knus hoekje zoeken, een kop thee zetten en weg zwijmelen met een meisje-ontmoet-jongen-en-wordt-verliefd verhaal. Al met al niet erg stoer, dus.

Althans, dat is het stereotype beeld dat veel mensen hebben.

De meeste jongens die wel degelijk willen lezen, vinden het moeilijk zich over dit beeld heen te zetten. Zijn ze daar eenmaal voorbij, dan is het vaak nog lastig om een boek te vinden dat hun interesse kan pakken.

Ga daarom snel naar hun account en wie weet vind je jouw nieuwe lievelingsboek, of kan je iemand helpen die nog op zoek is!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Tirza Brommet

Tirza Brommet

Tirza Brommet is naast haar redactiewerk student Engels vertaler met als doel een carrière als literair vertaler, om zo altijd met haar grote liefde samen te kunnen zijn, namelijk: leesboeken. In haar vrije tijd laat ze haar hondje Appa uit (ja, die van Avatar), leest ze het liefst fantasy en science-fictionboeken en maakt ze persoonlijkheidstests (als de echte Huffelpuf en INFP die ze is).

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today