Trailer PS I still love you

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Daar is hij dan, de trailer voor PS I still love you! Twee jaar na de release van het eerste deel, To all the boys I’ve loved before, ontdekken we binnenkort eindelijk hoe het verder gaat met Lara Jean en haar nieuwe vriendje Peter.  

Al sinds de zomer konden we via Instagram kleine sneak peeks krijgen voor het vervolg op To all the boys I’ve loved before. Terwijl er steeds meer bekend werd over nieuwe acteurs en personages, bleef het echter een mysterie hoe het verhaal van Lara Jean en Peter verder zou gaan.

De trailer laat zien dat Lara Jean en Peter hun nieuwe, nu officiële, relatie goed aan het vieren zijn met diverse dates. Hoe gelukkig ze er ook uitzien, we zien ook dat er een nieuwe speler op het toneel verschijnt… John Ambrose McClaren. Over zijn precieze rol in PS I still love you laat de trailer nog niet veel los. Daarvoor zullen we toch nog een paar weken moeten wachten, wanneer de film vanaf 12 februari op Netflix te zien is.  

PS I still love you is het tweede deel van een trilogie, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Jenny Han (NL: Aan alle jongens van wie ik hield). Een derde verfilming is inmiddels bevestigd en besteld, maar verdere details laten nog op zich wachten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Marlou Flos

Marlou Flos

Marlou Flos (1994) is student Nederlandse taal en cultuur. Haar favoriete woorden zijn bibliofiel en anglofiel, die haar tegelijkertijd het beste omschrijven. In haar vrije tijd werkt ze in een boekenwinkel of gaat op pad voor een mooie wandeling. Ze kan zich in ieder boekengenre wel vinden, maar young adult blijft een favoriet.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today