Aftellen naar PS I still love you

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Twee jaar na To all the boys I’ve loved before is de releasedatum voor het vervolg eindelijk in zicht. Op 12 februari, mooi op tijd voor Valentijnsdag, zal PS I still love you op Netflix te zien zijn. Ook deze film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jenny Han.

Het tweede deel gaat verder waar To all the boys I’ve loved before is opgehouden (spoilers als je de eerste film niet hebt gezien!): met Lara Jean en Peter die nu samen zijn. Echter zagen we aan het einde van deze film ook al een hint over een nieuw personage: John Ambrose. Het drama van Lara Jeans verstuurde geheime liefdesbrieven is dus nog verre van voorbij.

Wie zien we (terug)?

Hoewel er nog niet veel informatie onthuld is over de film (een trailer zou een mooi kerstcadeau zijn), is een aantal namen wel al bekend gemaakt. Zo zullen Lana Condor en Noah Centineo terugkeren als hun personages Lara Jean Song Covey en Peter Kavinsky. Andere terugkerende personages zijn Janel Parish als Lara Jeans oudere zus Margot, Anna Cathcart als haar jongere zus Kitty en John Corbett als Lara Jeans vader. Madeline Author zal ook terugkeren als Lara Jeans beste vriendin Christine.

Uiteraard zijn er ook een aantal nieuwkomers. De rol van John Ambrose zal gespeeld worden door Jordan Fisher (Teen Wolf). In het eerste deel werd John Ambrose vertolkt door Jordan Burtchett, maar hij zal in PS I still love you dus niet te zien zijn. Een andere nieuwkomer is Ross Butler (13 Reasons Why). Hij zal Trevor Pike spelen, de beste vriend van Peter. Daarnaast is Holland Taylor (Two and a half men) gecast als Stormy, die Lara Jean in de boeken veel levenslessen geeft, en Sarayu Blue (I feel bad) voor de rol van Trina Rothschild.

En verder…

Een derde deel is inmiddels ook bevestigd en besteld, maar informatie over een mogelijke releasedatum is er nog niet. Voor nu zetten we onze zinnen dus maar op de komende film, die we over twee maanden kunnen kijken. En voor wie écht niet kan wachten… De boekenserie is al enige tijd verkrijgbaar, ook in het Nederlands (Aan alle jongens van wie ik hield).

Bron: [Digital Spy]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Marlou Flos

Marlou Flos

Marlou Flos (1994) is student Nederlandse taal en cultuur. Haar favoriete woorden zijn bibliofiel en anglofiel, die haar tegelijkertijd het beste omschrijven. In haar vrije tijd werkt ze in een boekenwinkel of gaat op pad voor een mooie wandeling. Ze kan zich in ieder boekengenre wel vinden, maar young adult blijft een favoriet.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today