Hey now, Lizzie McGuire komt terug!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is tijd om What dreams are made of weer volop te gaan draaien! In 2020 komt Disney+ met een reboot van de serie Lizzie McGuire, mét Hilary Duff.

De populaire serie werd aan het begin van deze eeuw al uitgezonden door Disney Channel, met als hoogtepunt de Lizzie McGuire Movie in 2003. Hoewel er nog niet veel bekend is over de reboot, lijkt de serie een grote tijdsprong te gaan maken en een volwassen Lizzie te volgen. Lizzie is nu 30 en werkt als een design-assistent in New York.

Niet alleen Hilary Duff, maar ook de andere McGuires komen terug. Jake Thomas, die het jongere broertje Matt speelt, zal weer in zijn oude rol kruipen. Ook de ouders van Lizzie worden worden gespeeld door hun originele acteurs, Hallie Todd (Jo) en Robert Carradine (Sam).

Helaas zijn er verder nog geen namen bevestigd. Of dus ook Lizzies iconische vrienden zoals Miranda en Gordo terugkeren, blijft voorlopig nog een raadsel. Net als de exacte releasedatum.

[Bron: Popsugar, Perthnow]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Marlou Flos

Marlou Flos

Marlou Flos (1994) is student Nederlandse taal en cultuur. Haar favoriete woorden zijn bibliofiel en anglofiel, die haar tegelijkertijd het beste omschrijven. In haar vrije tijd werkt ze in een boekenwinkel of gaat op pad voor een mooie wandeling. Ze kan zich in ieder boekengenre wel vinden, maar young adult blijft een favoriet.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Hey now, Lizzie McGuire komt terug!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today