“Let it snow” binnenkort op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Kun jij ook al niet wachten tot kerst? Goed nieuws, want vanaf 8 november zal “Let it snow” op Netflix verschijnen! De trailer van de boekverfilming van de gelijknamige bestseller van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle belooft in ieder geval al veel sneeuw, vriendschap en liefde.

“Let it Snow” draait om een aantal high school seniors in een klein dorpje tijdens een grote sneeuwstorm die maar één keer per eeuw voorkomt. Deze storm komt op kerstavond, waarna de seniors onverwachte kansen en complicaties ontdekken op het gebied van liefde, vriendschap en hun toekomstplannen.

Niet alleen voor fans van John Green, maar ook de doorgewinterde Netflixkijker kan zijn of haar hart ophalen aan deze film. De cast beslaat namelijk flink wat grote namen die we al in andere geliefde films en series voorbij hebben zien komen. Gecast zijn onder andere:

  • Isabela Moner (Transformers: The Dark Knight, Dora The Explorer)
  • Shameik Moore (Spider-man: Into the Spiderverse, Cut Throat City)
  • Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina, Mad Men)
  • Odeya Rush (Dumplin, Lady Bird)
  • Jacob Batalon (Spider-man: Homecoming, Every Day)
  • Miles Robbins (Halloween, The Day Shall Come)
  • Mitchell Hope (Descendants)
  • Liv Hewson (Santa Clarity Diet, Before I Fall)
  • Anna Akana (You Get Me)
  • Joan Cusack (Shameless, The Perks of Being a Wallflower)

Ook achter de schermen werken bekende namen aan de film mee. De director betreft Luke Snellin (Wanderlust, My Mad Fat Diary). Victoria Strouse (Finding Dory) is de screenwriter in samenwerking met Dylan Clark Productions. De (executive) producers zijn verder Dylan Clark (Bird Box, Planet of the Apes), Alexa Faigen, Beau Bauman en Brendan Ferguson.

[Bron: Netflix, Variety]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Marlou Flos

Marlou Flos

Marlou Flos (1994) is student Nederlandse taal en cultuur. Haar favoriete woorden zijn bibliofiel en anglofiel, die haar tegelijkertijd het beste omschrijven. In haar vrije tijd werkt ze in een boekenwinkel of gaat op pad voor een mooie wandeling. Ze kan zich in ieder boekengenre wel vinden, maar young adult blijft een favoriet.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today