Binnenkort in de bios: Frozen 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Na jarenlang wachten is het dan eindelijk zo ver: Frozen 2 zal deze maand eindelijk in de bioscoop te zien zijn!

Verhaal

Beide films gaan over de zussen Anna en Elsa. Toen zij nog jong waren, ging Elsa te onvoorzichtig om met haar mysterieuze ijskrachten. Hierdoor mocht zij niet meer omgaan met haar jongere zusje Anna, en liep hun band een knauw op. Het plotselinge overlijden van hun ouders maakte het er ook niet beter op. Toch willen zij hun band herstellen, wat dan ook het hoofdthema is van de films.

Maar dát is allemaal te zien in de film die in 2013 uitkwam, wat onderhand al een hele poos geleden is..

EN DAAROM BEN IK DUS ZO BLIJ DAT OP 20 NOVEMBER EINDELIJK FROZEN 2 IN DE BIOSCOOP TE ZIEN ZAL ZIJN! Save the date!

Onder andere Kristen Bell, Idina Menzel (of was het Adele Dazeem?) en Josh Gad keren terug naar hun rol in dit tweede deel.

De hoofdvraag van deze film lijkt te zijn wat de oorzaak van Elsa’s magische krachten zijn. Niemand anders in de familie – en zelfs het hele koninkrijk – lijkt namelijk krachten te hebben.

Terwijl Elsa, Anna, Kristoff en Olaf dit mysterie op proberen te lossen, ziet het ernaar uit dat ook Arendelle weer in gevaar is. Meer dan genoeg spanning dus!

Frozen: Endgame

Na het zien van de trailer maken veel mensen deze grap. Echt raar vind ik dat niet! Naar wat ik al van de film heb kunnen zien in de verschillende teasers en trailers, lijkt deze film inderdaad een stuk spannender te zijn. Ook als je deze trailer vergelijkt met die van de eerste film, lijkt de humor een stuk minder.

Wat bij nader inzien een nog groter verschil is: Elsa komt nagenoeg niet eens voor in de trailer van de eerste film! Hopelijk zien we in deze film dus meer van Elsa; waar Frozen vooral Anna volgde, lijkt in dit deel de nadruk meer op Elsa te liggen.

Ik ben in elk geval erg enthousiast!

Ben jij ook zo benieuwd naar deze film? Geef je mening in een reactie!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Tirza Brommet

Tirza Brommet

Tirza Brommet is naast haar redactiewerk student Engels vertaler met als doel een carrière als literair vertaler, om zo altijd met haar grote liefde samen te kunnen zijn, namelijk: leesboeken. In haar vrije tijd laat ze haar hondje Appa uit (ja, die van Avatar), leest ze het liefst fantasy en science-fictionboeken en maakt ze persoonlijkheidstests (als de echte Huffelpuf en INFP die ze is).

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today