Logo-youngadults-site

Overlevers #2 – De nieuwe orde

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

De nieuwe orde is het tweede deel van de Overlevers-trilogie van Chris Weitz. Het is een adembenemend spannende dystopische YA fantasy-serie vol actie en avontuur! 

Na hun gevaarlijke zoektocht met de schokkende ontknoping inOverlevers , raken de hoofdpersonen Jefferson en Donna van elkaar gescheiden. Jefferson keert terug naar New York met een medicijn tegen de Ziekte, die alleen tieners hebben overleefd. Donna komt terecht in Engeland.

Zullen Jefferson en Donna elkaar terugvinden? Kunnen zij een nog grotere ramp dan de Ziekte voorkomen? En wie zijn de vijanden van de nieuwe orde?

Als je van series als Gone van Michael Grant of Divergent van Veronica Roth houdt, dan is de Overlevers-serie een aanrader voor jou.

Chris Weitz is een Amerikaanse filmproducer en regisseur. Hij regisseerde o.a. About a Boy, The Golden Compass en de verfilming van The Twilight Saga: New Moon. De Overlevers-trilogie is zijn eerste boekproject. Het is de vertaling van The Young World. De nieuwe orde is het tweede deel in de serie.

bol.com

 

Titel: Overlevers #2 – De nieuwe orde
Auteur: Chris Weitz
ISBN: 9789021807850

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.