Drie korte verhalen Percy Jackson en de andere helden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

PercyjacksonenandereheldenCarter en Sadie Kane, Annabeth Chase en Percy Jackson beleven samen nieuwe avonturen!

In drie korte verhalen bundelen de bekende helden uit Percy Jackson en de Olympiërs, De helden van Olympus en De avonturen van de familie Kane hun krachten om samen te strijden tegen het kwaad.

In De zoon van Sobek onderzoekt Carter Kane geruchten over een monster dat gezien is op Long Island. Daar ontmoet hij de mysterieuze Percy Jackson en die kennismaking is niet bepaald vriendelijk. De tovenaar en de halfgod moeten het samen opnemen tegen een gigantisch krokodillenmonster.

Een paar weken later ontmoet Annabeth Chase in De scepter van Serapis de zus van Carter, Sadie. De dochter van Athena en de jonge tovenares uit Brooklyn vechten tegen een gevaarlijke vijand, die gewekt is door iemand die Sadie maar al te goed kent…

In De kroon van Ptolemaeus dreigen er nieuwe problemen. De oude Egyptische magiër Setne is uit de dood opgestaan en experimenteert met Griekse en Egyptische magie in een poging zelf een god te worden. Zijn krachten zijn zo groot, dat de vier helden zullen moeten samenwerken om hem te verslaan.

Over de auteur:

Rick Riordan (1964) won voor zijn thrillers de drie grootste prijzen in het genre en sinds 2005 oogst hij wereldwijd succes met de populaire Percy-Jacksonserie, waarvan elk deel een 1# New York Times-bestseller is. Rick Riordan was docent op een middelbare school in Texas toen hij begon met schrijven. Ondertussen worden zijn boeken in meer dan 35 talen vertaald.

Auteur: Rick Riordan

Aantal pagina’s: 176

Uitvoering: paperback

ISBN: 9789000346738

Prijs: €12,50,- 

Imprint: Van Goor

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today