Logo-youngadults-site

Sinterkerst-must-haves voor Harry Potterfans!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

harry potter-boxsetWeet jij al in welke afdeling van Zweinstein je thuishoort? Misschien heb je de test gedaan op Pottermore, of ga je gewoon op je gevoel af? Voor iedere Griffoendor, Zwadderaar, Ravenklauwer of Huffelpuffer komt er namelijk een nieuwe, gave versie uit van de Harry Potter boekenserie. *hebben hebben hebben*

De nieuwe uitgaves (uitgever Juniper Books) zijn hardcover, gebonden en waanzinnig mooi! Daarnaast worden ze ook nog geleverd in een supergave reiskoffer, helemaal in de Harry Potter stijl dus.

Alle zeven delen krijgen een prachtig versierde, harde kaft in de kleuren van de verschillende afdelingen: Rood en goud voor Griffoendor, blauw en goud voor Ravenklauw, groen en zilver voor Zwadderich en geel en zwart voor Huffelpuf. Ieder huis heeft naast zijn eigen kleuren, ook zijn eigen versieringen en wat ook een ontzettend gaaf detail is, is dat op de ruggen van de boeken het dier staat afgebeeld dat bij jouw huis hoort!

Goed, dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn en voor sommigen van jullie is dat misschien ook wel zo… De prijzen zijn namelijk alles behalve magisch! *huil huil* Voor een boxset tel je namelijk iets meer dan 28 Galjoenen neer! (Dat is bijna 245 euro, voor de Dreuzels onder ons.) Wat je natuurlijk altijd kunt doen, als je dit jaar niet lief bent geweest bijvoorbeeld, is een GoFundMe-pagina oprichten. Want zeg nou zelf, een échte Potterhead kan toch niet zonder?harry potter-boxset3

harry potter-boxset2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.