Logo-youngadults-site

Wie gaat de hoofdrol vertolken in Before I Fall?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Voor ik valDat Before I Fall (Voor ik val) van Lauren Oliver verfilmd gaat worden, was te verwachten. Het is immers een wereldwijde bestseller, en het is tegenwoordig bijna erg populair om bestsellerboeken te verfilmen. Kijk maar naar dit jaar alleen al: The Martian, The Hunger Games: Mockingjay (Part 2), The Maze runner: Scorch Trials. Maar dat maakt ons niet minder enthousiast. Het is inmiddels bekend wie de hoofdrol vertolkt!

Niemand minder dan Zoey Deutch zal Samantha (Sam) Kingston gaan spelen. Sam moet na een ongeluk dezelfde dag meerdere keren herleven, totdat zij ‘het goed doet’. Het is zeker een tranentrekker, want de tranen stroomden tijdens het lezen over mijn gezicht.

Zoey ken je misschien van The Beautiful Creatures en de Vampire Academy waar ze Emily Asher en Rosemarie ‘Rose’ Hathaway speelde. Het plan is om in oktober te beginnen met filmen.

Wat vind jij van Zoey Deutch als Sam?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.