Logo-youngadults-site

Seeker: Een geweldige mix van fantasy, sci-fi en avontuur.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

SeekerSeeker van Arwen Elys Dayton wordt ook wel gezien als de nieuwe Hunger Games en Divergent. Naar mijn idee zijn dit soort uitspraken altijd heel gevaarlijk – aangezien je eigenlijk liever niet hebt dat het een kopie wordt … – maar toch ben ik erg nieuwsgierig naar het verhaal. Het is een eerste deel uit een trilogie en de filmrechten zijn zelfs al verkocht aan Sony/Colombia Pictures! Dat betekent veel goeds denk ik zo. (O, en vergeet die geweldige cover niet.)

Het verhaal
Quin Kincaid heeft jarenlang intensieve training gehad om uiteindelijk, zoals zij altijd dacht, het nobele doel van een eerbiedwaardige Seeker na te streven. Echter blijkt dat alle kennis die ze op heeft gedaan niet voor iets nobels gebruikt gaat worden, maar voor moorden. Quin doet er alles aan om haar lot te ontlopen, maar ze kan er niet aan ontkomen.

Hé, wanneer komt dat boek uit dan?
Het boek verschijnt in totaal in 12 landen. In mei 2015 verschijnt de Nederlandse editie van Seeker bij uitgeverij Van Goor. De Engelse editie is al een tijdje verkrijgbaar, namelijk sinds februari.

Wat denk jij? Is dit boek jouw (zuurverdiende) geld waard?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Caithlin

Caithlin

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.