Logo-youngadults-site

Dé schrijfgids voor alle aspirant schrijvers!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
schrijven-kreng-9789021809823

Ended soon

schrijven-kreng-9789021809823Oke ik wist het eigenlijk al, maar na het lezen van Schrijven Kreng, kan ik met recht zeggen dat Lisette Jonkman de leukste schrijfster is die ik ken. Ze is super interessant, grappig en heel eerlijk, vraag maar eens aan een willekeurige auteur wat dat schuift, zo’n boek. Er zullen er niet veel zijn die dit aan je vertellen zonder eromheen te draaien. En stiekem willen we dat toch allemaal weten, niet waar?

Geef me die pen
Lis geeft in dit boek onwijs veel handige informatie, tips en do’s & don’t ‘s die zo verwoord zijn dat je het meteen snapt en er ook eigenlijk direct mee aan de slag wilt. Ik heb onwijs veel keren gedacht: Hey, hier kan ik nu eigenlijk meteen al wat mee! Maar omdat je ook wilt weten welke tips ze nog meer voor je heeft, blijf je toch doorlezen, en terecht. Ook deinst Lisette niet weg voor wat zelfspot en geeft ze heel oprecht aan dat ze zelf ook lang niet perfect is op het schrijfvlak. Hierdoor vond ik het boek nog fijner en makkelijker weglezen, want de situatie’s die ze je voorschotelt en verschillende types schrijfsters die ze benoemt zijn super herkenbaar.

Zelf aan de slag
We krijgen ook een aantal opdrachten gedurende het boek, die niet alleen maar leuk zijn, maar waar je ook echt iets aan hebt. Je leert andere woorden en zinnen te gebruiken waardoor je tijdens het volgende verhaal dat je schrijft waarschijnlijk denkt: oh nee, volgens Lis kan ik nu beter eens een keer een andere benaming gebruiken. Waardoor je schrijfstijl meteen al verbetert. Score!

Lisette Jonkman krijgt met dit ontzettend handige boek, 5 sterren. En ik adviseer dan ook iedereen die ook maar een klein beetje van schrijven houd om dit boek meteen te gaan lezen. Je gaat er zeker iets van opsteken, zodat je daarna aan de slag kunt met de belangrijkste opdracht uit het boek: Schrijven Kreng!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Dé schrijfgids voor alle aspirant schrijvers!

  1. Klinkt leuk! Kun je het al vinden in de winkels?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.