Logo-youngadults-site

Lezen in het nieuwe jaar.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

beautiful-sculptures-on-folded-book-art-110De teller van 2014 is voor mij op 94 gelezen boeken blijven hangen. Mijn reading challenge heb ik daarom voor 2015 ingesteld op 100 boeken; een mens moet natuurlijk wel een beetje realistisch zijn.
Of ik het ook ga halen is nog maar de vraag, aangezien ik twee boeken heb liggen die ik dit jaar wil afschrijven en waarschijnlijk ook ga starten met twee opleidingen. Klinkt erg druk en dat zal het vast ook zijn, maar ik heb er zin in!
Ik heb net even staan tellen. In mijn kasten staan op dit moment 54 boeken die ik nog wil lezen; daarnaast heb ik ook nog een hele lijst van boeken die ik zou willen lezen, maar die ik nog niet heb.
Om een klein beeld te geven van wat er op mijn to be read stapel in de kast ligt hier een klein lijstje. (Ik heb alleen de iets grotere series opgeschreven, want als ik alle 54 boeken moet noemen zijn we nog wel even bezig)
De geheimen van de onsterfelijke – Michael Scott
De Fallen reeks – Lauren Kate
De Gemma Doyle serie – Libba Bray
The Darkest Powers serie – Kelley Armstrong
Blood of Eden – Julie Kagawa
Enzovoort enzovoort.
Zijn er nog boeken die ik volgens jullie absoluut niet mag missen?

En jullie?ballet-dancer-beautiful-book-books-dresser-Favim.com-320993
Natuurlijk ben ik hier lang niet de enige boekenmafkees. Grote kans dat als je dit leest je net zo’n Young Adult fan bent als ik.
Wat zijn jullie komend jaar allemaal van plan om te lezen? En doe je mee aan een reading challenge? (Welke dan?)
Mocht je nou nog niet helemaal weten wat je allemaal wilt gaan lezen; kijk dan eens hier op de site. Er wordt regelmatig bijgehouden welke boeken er de komende tijd allemaal verschijnen, zodat je niets mist. Daarbij zijn er ook nog de geweldige uitvindingen zoals facebook en goodreads, waarop je met de juiste zoekopdrachten echt de geweldigste pareltjes kunt vinden.

Als je dan een lijstje hebt gemaakt van boeken die je wilt gaan lezen dit jaar, dan moet je ze natuurlijk ook nog kopen. Ik wil jullie vragen om even na te denken voordat je onmiddellijk naar bol.com gaat en daar je bestelling plaatst.
Het is je vast niet ontgaan dat boekwinkels het tegenwoordig steeds lastiger krijgen. Dat komt deels doordat mensen vaker op de ereader lezen, maar voor een groot deel ook omdat we massaal bestellen bij grote namen zoals bol.com. Nu ben ik zelf ook een groot fan van bovengenoemde site, zeker als ik Engelse boeken bestel, maar het is niet al te best voor de kleine ondernemers.
Daarom heb ik me voorgenomen om dit jaar mijn boeken wat vaker te bestellen bij de lokale boekhandelaar. Een aantal hier in de buurt bezorgen ze zelfs zonder verzendkosten! En als we het toch over goede voornemens hebben kan ik die boeken eigenlijk net zo goed even op de fiets komen ophalen 😉
beautiful-book-creative-lol-roses-Favim.com-312669

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.