Logo-youngadults-site

Kroonsz

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Ended soon

marco-kunst-kroonszAMSTERDAM, 1670 Wessel weet niet wat hij ervan denken moet. Zijn vader, de gerenommeerde arts Zacharias Kroonsz, doet een onderzoek dat alle wetten tart: de wetten van de Kerk, de wetten van het leven zelf. Kroonsz beweert dat hij de levenslijn van mensen zichtbaar kan maken. En áls hij dat kan, kan hij misschien verder gaan… Angstig, maar ook gefascineerd, raakt Wessel betrokken bij het onderzoek. En zijn vader en hij komen verder dan ze hadden kunnen dromen. Maar dan slaat het noodlot toe. Het noodlot dat Kroonsz waanzinnig maakt, Wessel in een levende dode verandert en een allesvernietigende scheur in de werkelijkheid opent: de Torn. Honderden jaren verstrijken…

AMSTERDAM, 2013 Pink, zeventien jaar oud en het populaire meisje van de klas, heeft het idee dat ze wordt gevolgd door een jongen. Toch is ze niet bang, maar ze voelt zich juist op een onverklaarbare manier tot hem aangetrokken. Er klopt iets niet met die jongen, weet ze. Maar hoezeer het niet klopt, daar komt ze pas achter als het te laat is…

Geraffineerd lokt Marco Kunst de lezer mee in het web dat hij weeft uit de verhaallijnen van Wessel en zijn vader, het meisje Pink en haar schoolgenoot Bor. Hoe Wessel zich aan dat web zal ontworstelen blijft tot de emotionele ontknoping een verrassing. Deze razend spannende, intense en filosofische roman zal de kijk van de lezer op wat leven is voor altijd veranderen.

bol.com

 

Titel: Kroonsz
Auteur: Marco Kunst
ISBN: 9789047702801

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.